Να είσαι αμετανόητος εργένης, να αποφασίζεις στα 53 σου να παντρευτείς, και να πέφτεις σε «κακιά» πεθερά! Μην σου τύχει ένα πράγμα!

Για τον Τζόρτζ Κλούνεϊ ο λόγος, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα η μαμά της αρραβωνιαστικιάς του, δεν τρελαίνεται μαζί του.

1399900379_george-clooney-amal-alamuddin-zoom.jpg
Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, η μητέρα της Άμαλ Αλαμούντιν, Μπάρια, δεν είναι και τόσο… ικανοποιημένη από την επιλογή της 37χρονης κόρης της, για την οποία πιστεύει ότι… «μπορούσε και καλύτερα».

Αυτό φέρεται να επαναλαμβάνει συνέχεια στον στενό φιλικό της κύκλο, λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι της, θα προτιμούσε η Αμάλ να παντρευτεί έναν άλλον άνδρα, ο οποίος θα ανήκει στην αυστηρή και κλειστή Λιβανέζικη σέκτα «Druze», στην οποία ανήκει η οικογένειά Αλαμούντιν.

am2.jpg
Πρόκειται για μεσαιωνική σέκτα, παρακλάδι του Ισλάμ, η οποία απαγορεύει στα μέλη της να παντρεύονται «ξένους».

«Πέντε χιλιάδες μέλη της Druze υπάρχουν. Κανένας δεν άρεσε στην κόρη μου;» λέει και ξαναλέει η Μπάρια, και δεν μπορεί να «χωνέψει» πως θα κάνει γαμπρό της τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.

��μ1.jpg

Το πιο «καλό» όμως δεν σας το είπαμε! Για τα μέλη της «Druze» που παντρεύονται «ξένους», υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις. Μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια, πολλές γυναίκες δολοφονήθηκαν επειδή παράκουσαν τους κανόνες.

Τον περασμένο χρόνο, ένας Μουσουλμάνος ευνουχίστηκε από τους άνδρες συγγενείς της «καλής» του, η οποία αψήφησε την οικογένειά της και την σέκτα της, για να τον παντρευτεί!

parents.jpg
Γι΄αυτό και ένα… αστείο εσωτερικής κατανάλωσης που κυκλοφορεί στο Λίβανο, και στους φιλικούς κύκλους της Αμάλ, είναι πως… θα είχε «πλάκα» το ίδιο να συνέβαινε και στον Κλούνεϊ!

Mα το φαντάζεστε;!

ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ: Στηρίζουμε Τζόρτζ και λέμε «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόςτυφλα να΄χει η πεθερά»