Για τη… συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου που "ναυάγησε" πριν καν αρχίσει μίλησε η Μιμή Ντενίση και όπως φαίνεται μια νέα κόντρα γεννήθηκε στη showbiz.

Οι δύο κυρίες θα ανέβαιναν μαζί στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ετοιμάζει η ηθοποιός στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αποχώρησε εξαιτίας οικονομικών λόγων.

«H Nατάσα Θεοδωρίδου διαφώνησε με την παραγωγή, όχι με εμένα. Εμένα μου άρεσε η ιδέα να είναι η Νατάσα. Μου είναι και πολύ συμπαθής και πάντα μου αρέσει η φωνή της. Αλλά έκανε κάτι το οποίο εγώ δεν το θεωρώ επαγγελματικό. Προσωπικά δεν θα το έκανα. Δηλαδή έκλεισε τον Μάρτιο, φωτογραφηθήκαμε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ζήτησε κάτι άλλο από αυτό που είχαν πει» ανέφερε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε: «Εμένα με στεναχώρησε με αυτό που έκανε η Νατάσα. Λεπτομέρειες θα ρωτήσετε την ίδια! (…) Δεν είχαμε μία διένεξη καλλιτεχνική, δεν ήταν ��άτι που δεν της άρεσε ή κάτι που της είπα εγώ όχι. Ήταν το Ίδρυμα και η Νατάσα… Μας άφησε λίγο ξεκρέμαστους γιατί είναι Ιούνιος. Αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για το έργο»