Η Μαρία και η Ελένη Ντίνα, γνωστές πλέον ως Dinamiss σε πρόσφατη συνέντευξή τους μίλησαν για τις πρώτες τους εμπειρίες στο χώρο του επαγγελματικού τραγουδιού, την «Κάρμεν» και τη συνεργασία τους με τον Πάνο Κιάμο.

Οι δυο αδερφές είχαν την πρώτη τους επαφή με την μουσική πριν γεννηθούν αφού η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια της όπερας και ο πατέρας τους πιανίστας του κλασσικού και τζαζ ρεπερτορίου.

Η Μαρία αποκάλυψε ότι μέχρι τα 8 τους χρόνια δεν είχαν ακούσει κανένα άλλο είδος μουσικής εκτός από τις κλασσικές επιλογές της μητέρας τους και πρόσθεσε:«όταν μεγαλώσαμε λίγο αρχίσαμε να ακούμε κρυφά ξένη ποπ μουσική. Ειδικά όταν έλειπε η μαμά».

Ακόμα όμως και τώρα πηγαίνουν και παρακολουθούν συναυλίες κλασσικής μουσικής αλλά και όπερα.

«Αγαπημένη μου όπερα είναι η Κάρμεν. Την έχω συνδέσει με την μητέρα μου. Το συναίσθημα που με πλημμύρισε όταν την είδα πριν από μερικά χρόνια στο Ηρώδειο στο ρόλο της Κάρμεν δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε συγκινημένη η Ελένη.

Πως παντρεύουν όμως τον Μπαχ και τον Σοπέν με το «Σφύριξα κι έληξες» του Πάνου Κιάμου, στο πλευρό του οποίου πήραν το βάπτισμα του πυρός;

«Στην αρχή ήμασταν φοβισμένες για το πώς θα βρίσκαμε τον χώρο μας στο πρόγραμμα ενός νυχτερινού κέντρου. Τελικά όμως τα καταφέραμε», πρόσθεσαν τα νεαρά κορίτσια.