​Επιτέλους ντύνεται νυφούλα η 33χρονη Τζέσικα Σίμπσον, σήμερα Σάββατο στις 4μ.μ ώρα Καλιφόρνιας! Θα παντρευτεί τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, τον 34χρονο Έρικ Τζόνσον...σε μια μάλλον –κάτω από δρακόντεια μέτρα- τελετή.

article-2681029-1F63CF9200000578-986_634x1003.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι καλεσμένοι έλαβαν μέσω email, αυστηρές οδηγίες με τα Dos’ και τα Don'ts, μερικές μέρες πριν το γάμο. Αρχικά το email ξεκινούσε: «Ας γιορτάσουμε το Κόκκινο, το Λευκό και το Μπλε» (προφανώς για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής στις 4 Ιουλίου) και τελείωνε ως εξής: «Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να σας αφήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή».

1383602777_107791pcnex_simpson07_jessica-simpson-eric-johnson-zoom.jpg
Το κεντρικό μήνυμα όμως είχε το ζουμί: «Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και οι κάμερες στο μέρος που θα γίνει η τελετή. Παρακαλούμε να αφήσετε τα τηλέφωνα σας και τις κάμερες στο δωμάτια του ξενοδοχείου ή στην ομάδα security που θα συναντήσετε μόλις φτάσετε. Η ασφάλεια θα ελέγξει όλους τους καλεσμένους κατά την άφιξη τους».

image.jpg
Τα κινητά και οι φωτογραφίες θα επιτραπούν στις 4 Ιουλίου, βέβαια, ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι οι καλεσμένοι δεν γνωρίζουν ακόμη την ακριβή τοποθεσία που το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους όρκους του. Όλοι οι καλεσμένοι που μένουν σε ξενοδοχείο στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα μεταφερθούν κατευθείαν στο χώρο της τελετής.

jessica-simpson-eric-johnson-wedding-married-new-years-eve-1230-h724.jpg
Η ποπ τραγουδίστρια και ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2010 και πέντε μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν. Ο γάμος τους καθυστέρησε, αφού μεσολάβησε ο ερχομός των δύο τους παιδιών, της Μάξουελ (2 ετών) και του Έις (13 μηνών).