​Την επιστροφή του μετά από 17 χρόνια ετοιμάζει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και μιλά για την επιλογή του να απέχει, τις δυσκολίες που βίωσε και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μπλέξει με την κοκαΐνη!

«Ξεκίνησα να τραγουδώ στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Κουράστηκα! Είχα φθαρεί. Ήθελα χρόνο για τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Δούλευα πολύ έντονα. Δεν έγραφα τραγούδια μόνο για εμένα, αλλά και για πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Παράλληλα με την παραγωγή και την ενορχήστρωση των κομματιών, είχα και την ιδιότητα του τραγουδιστή. Ο προσωπικός μου χρόνος ήταν ελάχιστος. Κάποια στιγμή επέλεξα να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις εμπειρίες μου», λέει ο τραγουδιστής για την συνειδητή επιλογή του να μείνει εκτός.

χαριτοδιπλωμενος2 (688x800).jpg

Ο τραγουδιστής – σύμβολο των ‘80s ετοιμάζει μία επανεκτέλεση του «Lost In The Night» που θα κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά στα μέσα του μήνα, ενώ είναι σε συζητήσεις για να πάρει μέρος σε ένα θεατρικό με θέμα την εποχή της disco, τον ερχόμενο Χειμώνα.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δεν διστάζει να παραδεχθεί πως υπήρξαν άνθρωποι που του έκαναν πόλεμο, ενώ τονίζει πως ουδέποτε καβάλησε το καλάμι παρά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο ίδιος και οι δίσκοι του.

«Μία φορά σε μία παρέα δοκίμασα χασίς και ένιωσα αηδία», εξομολογείται το σύμβολο των ‘80s, ενώ, αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει χρήση κοκαΐνης, αναφέρει: «ποτέ δεν έκανα! Γι’ αυτό και πάντα προκαλούσα τους δημοσιογράφους. “Μη γράφετε αηδίες. Πάρτε, αν θέλετε, τρίχες από τα μαλλιά μου και κάντε τεστ ανίχνευσης ουσιών”».

Παράλληλα, παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολα λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ενώ τον βοήθησαν περιουσιακά στοιχεία που εί��ε από τους γονείς του, μεταξύ των οποίων και τέσσερα οικόπεδα τα οποία πούλησε για τις σπουδές των παιδιών του. Επίσης, ουδέποτε έπαιξε στο Χρηματιστήριο όπως γράφτηκε, αλλά είχε ένα ομόλογο της Εθνικής Τράπεζας.

xaritodiplomenos1 (630x800).jpg