​Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, ωστόσο, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν, την σχέση τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν τους φωτογράφισαν μαζί, έξω από το σπίτι του!

«Είμαι μια χαρά», είναι η απάντηση του γοητευτικού ηθοποιού όταν τον ρωτούν αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ενώ, όταν η κουβέντα πάει στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις του με την Ντορέττα, λέει «μου αρέσει να βγαίνω με αγαπημένους μου ανθρώπους».

Οι κοινές φωτογραφίες των δύο ηθοποιών έξω από το σπίτι του Αντίνοου έκαναν τις φήμες για επανασύνδεσή τους να φουντώσουν: «σοκαρίστηκα όταν τις είδα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσε κάποιος να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο και να τραβάει φωτογραφίες. Μπήκα στο διαμέρισμά μου, χωρίς να έχω δει κανέναν και αυτό με σόκαρε! Κατάλαβα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι κάποιος έξω από το σπίτι μου και να καταγράφει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Αυτό για μένα συνιστά μια μορφή παραβίασης! Ωστόσο, επειδή έχω πολλούς φίλους που τους είχε συμβεί κάτι ανάλογο, ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που είχε αυτή την εμπειρία. Εύχομαι αυτό που ήθελαν να το πήραν και να μην επαναληφθεί».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα σήριαλ για την προσωπική μου ζωή! Ο κόσμος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και ποια είναι η σχέση μου. Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από εμένα! Αν κάποιοι το πιστεύουν αυτό, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν», λέει ο ηθοποιός όταν τον ρωτούν αν θα ήταν πιο βολ��κό να επιβεβαιώσει ότι έχει δεσμό με την συνάδελφό του.

Όσο γιατί δεν το διαψεύδουν;
«Τι θα γίνει δηλαδή αν το διαψεύσω; Υπάρχει κάποιου είδους αστυνομία που θα έρθει να με συλλάβει; Θα μου κάνει κάποιος μήνυση και θα με σύρει στα δικαστήρια; Η Ρούλα Κορομηλά έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος, λέγοντας “είπα ξείπα”», απαντά ο Αντίνοος!