Μια συνέντευξη έξω από τα δόντια έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός, τα χώνει στα… «τίποτα» του χώρου που παριστάνουν το «κάτι» και λέει:

«Δεν ανήκω στους “επώνυμους” που τους ταλαιπωρεί το κυνηγητό. Βαριέμαι τις ετικέτες “σταρ” και τα “ψώνια” που δηλώνουν μόνα τους “σταρ”. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά. Φταίνε πολύ και τα περιοδικά, οι εκπομπές που πλέον αποθεώνουν το ασήμαντο. Ζούμε στην εποχή που το ασήμαντο δοξάζεται. Με κάνει έξαλλη το ότι γεμίσαμε με… τίποτα τα οποία παριστάνουν το… κάτι. Από τη μια καλούσαν τους παπαράτσι και τους παρακαλούσαν στα γόνατα, και τώρα που έκαναν ονοματάκι, δηλώνουν ενοχλημένοι. Όπως στρώνει κοιμάται κανείς. Έλεος πια!»

Για το «κράξιμο» που πλέον έχει γίνει της… μόδας, λέει:

«Όλοι πια κράζουν και όλοι ρίχνουν πυρά με μεγάλη ευκολία. Έπεσαν να με φάνε επειδή έκανα το Dancing. Γιατί θα πρέπει να δώσω λογαριασμό για το τι θα κάνω έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο, εξήγησέ μου. Εντάξει καταλαβαίνω έχουν να γεμίσουν σελίδες και χρόνο εκπομπών, αλλά να μου υποδεικνύουν τι να κάνω, κουνώντας μου το δάχτυλο; Ο,τι τραβάει η όρεξή μου θα κάνω, όπως έκανα πάντα, και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

Mιλώντας για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί η Ζέτα Μακρυπούλια για το αν είναι ή όχι ηθοποιός, λέει:

«Και τότε πως κάνει θέατρο με σημαντικούς και ισχυρούς ανθρώπους; Πως παίζει σε ταινίες και σίριαλ ξεχωρίζοντας; Κράζουν για να κράξουν. Γιατί να είναι τόσο όμορφη και επιτυχημένη σου λένε. Τον ρατσισμό αυτόν, τον έζησα κι εγώ. Γι΄αυτό και οργίζομαι που τον βλέπω να υπάρχει και για τη Ζέτα. Είναι άδικο να την πολεμούν!»

Παράλληλα, δεν κρύβει ότι στη ζωή της έχει προδοθεί αλλά και έχει προδώσει:

«Πιο πολύ με έχουν πονέσει προδοσίες φίλων, για να μην αναφερθώ σε προδοσίες συνεργατών γιατί θα χρειαστούμε ένθετο!»

Τέλος, δεν κρύβει ότι περιμένει στη ζωή της έναν μεγάλο έρωτα:

«Μακάρι να υπάρξει ένας άντρας που να μπορέσει να με κεντρίσει και να με κερδίσει. Δεν αποκλείω τίποτα και πιστεύω στο ποτέ μην λες ποτέ. Είναι δύσκολο να μου συμβεί κάτι, αλλά είναι κάτι που επιθυμώ, το εύχομαι και το ελπίζω, γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε πλάι μας έναν σύντροφο πέρα από καλούς φίλους».