​Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η Λίλι Άλεν.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, μίλησε δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπιζε η δυο ετών κορούλα της, και το οποίο ήταν πολύ επικίνδυνο για τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν η μικρή Έθελ διαγνώστηκε με laryngomalacia, μια σπάνια και πολύ επικίνδυνη πάθηση, η οποία δεν την άφηνε όχι μόνο να φάει, αλλά καλά καλά να αναπνεύσει.

MAIN-lily-allen-glasto.jpg

Μιλώντας στο Radio 4’s Desert Island Discs, η Λίλι Άλεν εξήγησε τι είναι ακριβώς η laryngomalacia:

«Βασικά είναι ένα πρόβλημα με το λαιμό. Η κόρη μου πάλευε τόσο πολύ να αναπνεύσει, απλά να καταφέρει να υπάρχει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καθόλου να πάρει βάρος. Αυτό συνέβαινε, επειδή όλο το φαγητό που κατανάλωνε, το σπαταλούσε σε ενέργεια για να καταφέρει να αναπνεύσει».

Και προσθέτει πως «κάθε ώρα και στιγμή φοβόμουν μην τη χάσω. Το μόνο που ήθελα ήταν να τη θηλάσω, και να κάτσω εκεί στην καρέκλα μαζί της, ώστε να περάσω αυτές τις πολύτιμες στιγμές μαζί της. Καθόμουν σε μια καρέκλα τη νύχτα, και την χάζευα που κοιμόταν».

Lily-Allen-attending-the-Other-Ball-fundraiser.jpg

Στη συνέχεια, αναφέρεται και στον πόνο που ένιωθε β��έποντας το παιδί της να υποφέρει:

«Όταν ήταν ακόμα πολύ μικρούλα, οι γιατροί είπαν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να διορθώσουν το πρόβλημα. Μόνο που η πρώτη δεν δούλεψε, και έπρεπε να την επαναλάβουν. Ήταν τόσο μικρή, είχε χάσει πολύ βάρος, και δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι».

BrIrFkOCIAEHmov.jpg
Μάλιστα λέει πως «αυτό που θυμάμαι, είναι το γιατρό να λέει ότι η συγκεκριμένη πάθηση είναι μια στις εκατό, όπως επίσης μια στις εκατό είναι και η περίπτωση η επέμβαση να μην λειτουργήσει και να χρειαστεί και δεύτερη. Κάτι το οποίο έγινε στην περίπτωση της κόρης μου. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα, πόσες ευκαιρίες μια στις εκατό έχω πια;»

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ, αφού μετά από δυο εγχειρήσεις και οχτώ μήνες που η μικρή Έθελ έτρωγε από σωλήνα, κατάφεραν να φτιάξουν το πρόβλημα, και πλέον η μικρή ζει μια φυσιολογική ζωή.

Άτυχη η Λίλι Άλεν αν σκεφτεί κανείς πως το 2010 έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!