Την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια εκφράζει δημόσια ο Νίκος Οικονομόπουλος, που μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, ζει τον έρωτα με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα εδώ και περίπου ένα χρόνο!

«Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια μικρός και έχω τρέλα με τα κοριτσάκια, τα οποία αγαπάω πάρα πολύ. Εγώ έχω δύο αδερφούς, οπότε είναι το απωθημένο μου να κάνω κόρη. Εξάλλου, ό,τι λείπει στον καθένα, αυτό συνήθως αναζητάει», λέει ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

oikonomo2 (800x488).jpg

Ο Νίκος αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, ωστόσο, η σχέση του με την Βίκυ Κάβουρα είναι γνωστή. «Δεν θέλω να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή… Πιστεύω ότι υπάρχουν όρια, δεν μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με όλους. Ειδικά μέσα από μία συνέντευξη, δεν μπορείς να μοιραστείς με τον κόσμο προσωπικά σου πράγματα», αναφ��ρει, προσθέτοντας ότι δεν θέλει να γνωρίζει τα προσωπικά των άλλων.

Όσο για το πώς επηρεάζουν την σχέση του οι διαρκείς επαγγελματικές υποχρεώσεις;
«Όταν ένας άνθρωπος θέλει να είναι δίπλα σε μένα, χρειάζεται να καταλάβει αυτό που συμβαίνει με την δουλειά μου. Το σημαντικό είναι να σε γνωρίσει ο άλλος, να ξέρει τις προθέσεις σου και να σε καταλαβαίνει», απαντά!

oikonomo1 (399x800).jpg