​Τον αρραβωνιαστικό της Γιοχάνες Χουέμπλ παντρεύτηκε σε μια τελετή-αστραπή η 28χρονη Ολίβια Παλέρμο.

Το ζευγάρι που όπως έχει ήδη γράψει το star.gr αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, αποφάσισε να επισπεύσει το γάμο του μετά απο εξίμιση χρόνια σχέσης.

johannes-huebl-olivia-palermo-fashion-show.jpg
Όπως αναφέρει η New York Post, Ολίβια και Γιοχάνες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια πρόχειρη τελετή που έγινε στο Δημαρχείο του Μανχάταν.

Αν και το ζευγάρι σκόπευε να διοργανώσει μια πολύ ρομαντική τελετή στο St Barts (όπου της έκανε και την πρόταση γάμου), αναγκάστηκαν να το επισπεύσουν μιας και ο Γερμανός καλλονός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη βίζα του, τα οποία ίσως τον ανάγκαζαν να φύγει νωρίτερα από την Αμερική.

Olivia+Palermo+Johannes+Huebl+Around+Bryant+1_-TGWPA1e0l.jpg
Για να καταλάβετε, ο γάμος ήταν τόσο γρήγορος και γρ��φειοκρατικός, που ούτε τους φίλους τους δεν κάλεσαν Ολίβια και Γιοχάνες. Το «παρών» έδωσαν οι γονείς της, οι οποίοι λέγεται πως δεν πέταξαν και τη σκούφια τους κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες έγινε ο γάμος τους, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να πάνε την τελευταία στιγμή.

Olivia+Palermo+Johannes+Huebl+Hamptons+Magazine+Odjja3SBcCMl.jpg
Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος Τύπου της Ολίβια Παλέρμο, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι το πρόβλημα ήταν η βίζα, λέγοντας πως η Ολίβια και ο καλός της σκόπευαν ούτως ή άλλως να παντρευτούν αρχικά με πολιτικό γάμο, και έπειτα να διοργανώσουν κάτι πολύ πιο λαμπερό.