Επιτέλους και ένα ευχάριστο! Μπορεί να έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά η σημερινή Νέα Σελήνη έρχεται και μας ανοίγει νέους δρόμους! Ιδανική εποχή για να ακούσουμε την καρδιά μας, να παραδειγματιστούμε από τα λάθη του παρελθόντος, να λύσουμε προβλήματα και να αφεθούμε στον έρωτα! Επαγγελματικοί στόχοι και όνειρα… πραγματοποιούνται!

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου πραγματοποιείται στον Καρκίνο, στο ζώδιο που την κάνει πανίσχυρη δίνοντας στους ανθρώπους ρομαντισμό και φουλ συναίσθημα!

Ευνοούνται πολύ τα ζώδια του νερού: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και τα ζώδια της γης: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχετε πλανήτες περίπου στις 7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πώς αγγίζει το κάθε ζώδιο;

Κριός: Ασχολείσαι με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν υπάρχει μια σχέση που θέλει ξεκαθάρισμα ή περιουσιακά ζητήματα, αυτά είναι που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται αλλαγή σπιτιού, είτε αφορά σε μετακόμιση ή σε σημαντική αγοραπωλησία.

Ταύρος: Πραγματοποιείς τις προσωπικές σου φιλοδοξίες γιατί μπορεί να είσαι ταύρος… αλλά τα άστρα σου δίνουν όλα τα θετικά τους στοιχεία! Ο ελεύθερος χρόνος σου περιορισμένος αλλά οι στιγμές ευτυχίας που θα ζήσεις… μοναδικές! Νέος έρωτας στο προσκήνιο… αν είσαι διαθέσιμος/η!

Δίδυμοι: τα οικονομικά σου παίρνουν θετική πορεία και βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει..! Αν όχι, πάντως έσοδα από νέες πηγές θα έχεις! Καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείονται!

Καρκίνος: Αυτό το διάστημα είναι δικό σου! Επιτέλους κόβεις τους δεσμούς σου με το παρελθόν και ανοίγεις νέα σελίδα στη ζωή σου! Έχεις τη δύναμη, την αισιοδοξία και προπάντων τη διάθεση να πετύχεις κάθε σου στόχο! Ερωτικές ιστορίες που θα ξεκινήσουν τώρα… θα πορευτούν καλώς!
Λέων: Στο δωδέκατο οίκο σου η Νέα Σελήνη… με το μυστήριο να ξεδιαλύνεται. Βρίσκεις τη δύναμη να βγεις από τα ψυχολογικά αδιέξοδα και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς με ωριμότητα το μέλλον των σχέσεων σου. Αν υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, τώρα μπορείς να το προσεγγίσεις. Έμπνευση και ιδέες για επαγγελματικά ξεκινήματα.

Παρθένος: Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου κι έχουν συναισθήματα για σένα. Έρχεσαι κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και αν ξεκινήσεις κάτι νέο στα ερωτικά, θα είναι φουλ στο συναίσθημα! Επιβραβεύεσαι στα επαγγελματικά. Εκπληρώνεις κάθε σου στόχο!

Ζυγός: Θετικές εξελίξεις προβλέπει η νέα σελήνη στον τομέα της καριέρας σου. Καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, ανοδική πορεία, αύξηση των εσόδων και αυτοπεποίθησή στα ύψη!

Σκορπιός: Υπέροχη η νέα σελήνη για σένα! Ταξίδια και επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται. Ερωτεύεσαι… με διαφορετικό τρόπο, πιο σοβαρό, πιο «επίσημο». Σταθερή δέσμευση από την επισημοποίηση μιας σχέσης, μια εγκυμοσύνη ή ενός νέου έρωτα!

Τοξότης: Βάζεις σε τάξη τα οικονομικά σου και αυξάνεις τα εισοδήματά σου.
Αν σκέφτεσαι μια αγοραπωλησία ή ακόμα μια μετακόμιση, τα πράγματα είναι πολύ θετικά. Μια σχέση από το παρελθόν αναζωπυρώνει ή ένας ερωτικός πειρασμός έρχεται…

Αιγόκερως: Στο προσκήνιο οι σχέσεις σου. Ήρθε η ώρα να συζητήσεις ουσιαστικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βάλεις νέα βάσεις σε τυχόν προβληματικές καταστάσεις. Η νέα σελήνη σου φέρνει ένα πρόσωπο τρυφερό και ρομαντικό!

Υδροχόος: Εργασία και υγεία! Κάνεις αλλαγές και κάνεις την καθημερινότητα σου καλύτερη και πιο ουσιαστική! Κάνε δραστηριότητες που σ’ ευχαριστούν. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής. Δεν αποκλείεται επαγγελματική συνεργασία με τον σύντροφό σου.

Ιχθείς: Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και την αισθηματική σου ζωή! Μια απόδραση με το σύντροφό σου θα ενισχύσει τη σχέση σας!. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα. Προσοχή στις… πλάνες!

Της Παρθένας Αστεριάδου