​Ήξερες ότι ο Άστον Κούτσερ έχει δίδυμο αδερφό; Κι, όμως, έχει κι ας μην μοιάζουν ιδιαίτερα! Μάλιστα, ο Μάικλ Κούτσερ «κουβαλάει» μια συγκλονιστική ιστορία, καθώς βγήκε νικητής μετά από «μάχη» με σοβαρή ασθένεια! Παρά το ότι ο ένας είναι σταρ και ο άλλος όχι, τα δύο αδέρφια είναι αγαπημένα και κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

21cbabytwins.jpg

Ο αδερφός του γνωστού ηθοποιού, που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας αλλά και να παντρευτεί την Μίλα Κούνις, διαγνώστηκε με ελαφριά εγκεφαλική παράλυση σε ηλικία 3 ετών. Η ασθένεια του δημιουργούσε προβλήματα στο περπάτημα, είχε δυσκολία στο να χρησιμοποιεί γενικά τη δεξιά πλευρά του και έχανε την ακοή του από το αριστερό αυτί.

Screen-Shot-2013-05-31-at-22.28.01.png

Σε ηλικία 13 ετών, ο αδελφός του Άστον υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί του είπαν ότι ή θα έκανε μεταμόσχευση καρδιάς ή θα πέθαινε! Ευτυχώς για τον Μάικλ, συμβατός δότης βρέθηκε σύντομα και η μεταμόσχευση στέφθηκε με επιτυχία...

ashton-kutcher-twin-brother-jpg.jpg

Σήμερα, ο 36χρονος εργάζεται ως πωλητής, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ βοηθάει εθελοντικά παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Downtown-Brunswick-Photo-Session-820x546 (670x458).jpg

Τα δίδυμα έχουν μία μεγαλύτερη αδελφή, την Τάσα και έχουν μεγαλώσει σε μία συντηρητική καθολική οικογένεια, με πατέρα εργάτη σε εργοστάσιο και μητέρα υπάλληλο σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες απορρυπαντικών στον κόσμο.

3cneckties.jpg