Έσπασε τη σιωπή της η Αλεξάνδρα Ούστα τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του συντρόφου της, Σάκη Μπουλά.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού που συγκλόνισε τόσο την ίδια όσο και το πανελλήνιο και εξομολογήθηκε πώς όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

oysta1.jpg
Όπως είπε η δουλειά της ήταν αυτή που τη βοήθησε. «Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω. Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι. Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να αν��ίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα».

ousta8.jpg
Όπως αποκάλυψε ακόμα δεν έχει βιώσει τη μοναξιά καθώς από την πρώτη στιγμή είχε δίπλα της μερικούς καλούς της φίλους και για αυτό το λόγο αισθάνεται πολύ τυχερή.

«Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι από το χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών μετά από πολύμηνη «μάχη» με τον καρκίνο! Συντετριμμένοι τον αποχαιρέτησα�� φίλοι και συνεργάτες, αλλά και κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την δουλειά του.

Χωρίς να μπορούν να κρύψουν την συγκίνησή τους, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του -όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Παύλος Χαϊκάλης- μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τονίζοντας την δύναμη με την οποία πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά και το ότι δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το χιούμορ του!