​Για την γνωριμία και τον έρωτα με τον πρίγκιπα Νικόλαο, την επιστροφή στην Ελλάδα όπου διαμένουν μόνιμα πλέον, αλλά και τα κοινά πράγματα που μοιράζονται, μίλησε η Τατιάνα Μ��λάτνικ!

«Είναι μεγάλη ιστορία… όχι για συνέντευξη, αλλά ίσως για μυθιστόρημα! Αλλά, για να είμαι σύντομη, γνωριστήκαμε στο χωριό όπου μεγάλωσα στην Ελβετία. Ήταν φίλος των αδερφών μου, αλλά και της μητέρας μου. Είχαμε ένα μακροχρόνιο φλερτ. Ήταν πολύ ρομαντικός, μου έστελνε λουλούδια, μου τηλεφωνούσε… και αυτό κράτησε σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι που μια μέρα ενέδωσα και από τότε δεν κοίταξα ξανά πίσω», λέει η Τατιάνα όταν την ρωτούν πώς γνωρίστηκε με τον Νικόλαο.

Η γοητευτική και κομψή Τατιάνα, μετά από περίπου 4 χρόνια γάμου με τον Νικόλαο, νομίζει πως… τον κουράζει, αφού αναζητά διαρκώς νέες δραστηριότητες, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν μαζί. Από yoga μέχρι scuba diving έχει κάνει το ζευγάρι, ενώ η Τατιάνα «παρέσυρε» τον αγαπημένο της ακόμα και σε… μάθημα για σούσι, στο Λονδίνο!

«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήμουν περίπου έξι ετών. Έχω φωτογραφίες με την οικογένειά μου στα νησιά, αλλά δε θυμάμαι πολύ περισσότερα από τον ήλιο και τη θάλασσα… Επέστρεψα με τον Νικόλαο το 2003. Μπορεί να επέστρεφα στην ίδια χώρα, ωστόσο, την έβλεπα μέσα από πολύ διαφορετικά μάτια! Αυτό μου θυμίζει ένα απόφθεγμα που αγαπάω ιδιαίτερα: “δε χρειάζεται να ταξιδέψεις για να δεις καινούργια μέρη, το μόνο που χρειάζεται είναι να δεις το ίδιο μέρος με διαφορετικά μάτια”. Για να είμαι ειλικρινής, την Ελλάδα την είδα μέσα από τα μάτια του Νικόλαου. Ήταν και για εκείνον η πρώτη φορά που περνούσε τόσο χρόνο εδώ. Ήταν τιμητικό για μένα να επιστρέψω μαζί του και να μπ��ρέσω να μοιραστώ την αγάπη του για την Ελλάδα. Ήταν τόσο ευτυχής που επέστρεφε στην πατρίδα του, που ξενυχτούσαμε κάθε μέρα κοιτάζοντας κάθε ανατολή και κάθε δύση μαζί -ήθελε να αφομοιώσει τα πάντα έπειτα από τόσα χρόνια που ονειρευόταν να επιστρέψει. Η αγάπη του ήταν μεταδοτική κι εγώ μπόρεσα να γνωρίσω την όμορφη αυτή χώρα μέσα από τη δική του ματιά -κι έτσι ερωτεύτηκα τον ίδιον αλλά και την Ελλάδα!», αναφέρει, τέλος, για την σχέση της με την χώρα μας.

10299933_10152410323962221_1091083376986323708_n.jpg