Το ότι πήγε αυτοβούλως στο τμήμα υποστήριξε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας για την πρόσφατη σύλληψή του για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 2.065.714,86 ευρώ. «Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό και να δίνω αποτυπώματα, όπως δεν αξίζει και σε κανέναν Έλληνα από αυτούς για τους οποίους διαβάζουμε καθημερινά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας πόσα δίνει κάθε μήνα στην Εφορία!

«Είναι η μεγαλύτερη ζημιά για μένα. Έχασα όσα είχα κι αυτά που δεν είχα! Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως εγώ, εδώ και έξι χρόνια, πληρώνω πάνω από 100.000 κάθε μήνα και για μένα και για τον Ηρακλή. Κάθε φορά δουλεύω οπουδήποτε βρω, είκοσι χρόνια τώρα δεν έχω σταματήσει μία σεζόν, δεν έχω το δικαίωμα να ξεκουραστώ ένα Καλοκαίρι! Αναζητώ συνέχεια κάπου να πηγαίνω να τραγουδάω για να έχω να πληρώσω», είπε ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε το παράπονό του για δημοσιεύματα που τον χαρακτηρίζουν φοροφυγά.

Ο Αντώνης τόνισε πως έχει κάνει ρύθμιση για τα χρέη της ομάδας, ενώ επεσήμανε ότι έχασε όλα τα χρήματα που έβαλε: «είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, που επένδυσα σε μία ιδέα την οποία πίστευα από παιδί… Μόλις μπήκα στην ομάδα και πήρα τις μετοχές και ανέλαβα τις ευθύνες, όλοι έφυγαν από το πλάι και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Αν έμπαινα στον Ηρακλή κι έβαζα έναν αχυράνθρωπο μπροστά, έναν γέρο 80 χρονών, δεν θα είχα καμία ευθύνη! Όποιος είναι σωστός επιχειρηματίας, πρέπει να γίνεται λαμόγιο, ενώ βλέπει�� πολλά λαμόγια να είναι μια χαρά και να γελάνε».

«Είχε βγει ένα ένταλμα και το έμαθα. Πήγα αυτοβούλως στο τμήμα, αλλά πλέον είναι πιο εύκολο να σε συλλάβουν για χρέη απ’ ότι να σου κόψουν κλήση στον δρόμο», συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους αστυνομικούς, ούτε και με τους νόμους, αλλά κάλεσε την Πολιτεία να λάβει μέτρα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Όπως εξήγησε, το πρόσφατο ένταλμα βγήκε καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα της τελευταίας δόσης, ενώ χαρακτήρισε εαυτόν «αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ» και επεσήμανε πως σαν εκείνον είναι χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν ρύθμιση οφειλών και δεν μπορούν!

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης, ο Αντώνης μίλησε πρώτη φορά για την Ζέτα Μακρυπούλια: «εννοείται ότι χαίρομαι με την επαγγελματική ζωή της και χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη. Καλώς ή κακώς, όσο κι αν δυο άνθρωποι γίνουν ξένοι, πάντα εγώ κρατάω όμορφες στιγμές και πάντα έχεις να θυμάσαι τα όμορφα πράγματα. Μπράβο της που πλέον είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και της ηθοποιίας και έχει κατακτήσει το όνειρό της».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τα χρέη και την σύλληψή του