Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για πρώτη φορά on camera για την κρίση που περνά στο γάμο του ο Στέλιος Διονυσίου.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr , ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με Μαριλίτα εδώ και 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ωστόσο, αυτήν περίοδο περνάνε δύσκολη φάση όπως και τα παιδιά τους.

«Δεν είπα ακριβώς για χωρισμό. Είπα ότι περνάμε μια περίεργη φάση. Το αν θα καταλήξει σε χωρισμό θα το δείξει ο χρόνος. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα, αναγκαστικά παίρνεις διαζύγιο και προχωράς μπροστά» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Με την Μαριλίτα είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, σχεδόν είκοσι χρόνια. Είναι μια ζωή ολόκληρη»

Όσο για το πώς έφτασαν οι δυο τους σε αυτό το σημείο; « Δεν ξέρω! Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να αλλάζουν μετά από κάποια ηλικία» είπε τονίζοντας πια ότι προτεραιότητά του είναι τα παιδιά τoυ.

«Πρώτα από όλα θέλω τα παιδιά μου να είναι σε ηρεμία, να μην έχουν άγχος, να μην κλαίνε για αυτό που συμβαίνει.Έχουν καταλάβει! Έχουμε μιλήσει άπειρες ώρες με τα παιδιά. Τους έχουν μιλήσει ειδικοί άνθρωποι επίσης! Επομένως πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο»

Αν και όπως είπε ο ίδιος μένει στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικά δωμάτια με την εν διαστάσει σύζυγό του, δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει ώστε να μη χωρίσει, όπως και η γυναίκα του.

ΔΕΙΤΕ την εξομολόγησή του on camera