​Μόνη και με την «βούλα» είναι η Τζένιφερ Λόπεζ: την ημέρα που το δικαστήριο δημοσιοποίησε το επικυρωμένο ��ιαζύγιό της με τον Μαρκ Άντονι, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως χώρισε από τον Κάσπερ Σμαρτ!

«Δεν είμαι με κάποιον αυτή τη στιγμή. Ναι, εδώ και μερικούς μήνες έχω χωρίσει», είπε η 44χρονη σταρ στην εκπομπή «The Wendy Williams Show», επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χώρισε από τον 27χρονο χορευτή πριν από περίπου δύο μήνες.

Casper-Smart-Jennifer-Lopez-at-2014-Billboard-Music-Awards-3.jpg

Σύμπτωση ή ειρωνεία της τύχης;
Την ώρα που η Τζένιφερ αποκάλυπτε πως είναι single, έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης με τον Κάσπερ, το δικαστήριο του Λος Άντζελες επικύρωσε το διαζύγιό της από τον Μαρκ Άντονι, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

1386343631_jennifer-lopez-marc-anthony-467.jpg

Η τραγουδίστρια και ο τρίτος της σύζυγος αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς τον Ιούλιο του 2011. Τον Απρίλιο του 2012 ο Μαρκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όπως έκανε και η Τζένιφερ τον Δεκέμβριο του 2013.

Όπως φαίνεται από τα σχετικά έγγραφα, Τζένιφερ και Μαρκ θα έχουν από κοινού την επιμέλεια των εξάχρονων διδύμων τους, Μαξ και Εμ. Τον περισσότερο καιρό, τα παιδιά θα ζουν με την μητέρα τους και ο πατέρας τους θα τα έχει μία εβδομάδα κάθε μήνα, ενώ για διατροφή ούτε λόγος!