​Σαν «βόμβα» έσκασε στο Hollywood η είδηση πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδί, μετά την δημοσίευση φωτογραφίας του ηθοποιού με ένα μωρό στην αγκαλιά!

«Αυτός ο μικρούλης ήταν μόνο 9 μηνών όταν έγινα ο μπαμπάς του. Η μαμά του και εγώ ήμασταν κολλητοί φίλοι πριν εκείνη πεθάνει από καρκίνο. Της υποσχέθηκα ότι θα τον φροντίζω πάντα. Έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω ο μπαμπάς του. Μου έφερε τόσο μεγάλη χαρά! Είναι τα πάντα μου!», έγραφε το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

Το ίδιο μήνυμα ανέφερε επίσης πως ένα χρόνο μετά την υιοθεσία, ο βιολογικός πατέρας του μωρού εμφανίστηκε και το ήθελε πίσω, με τον Ράιαν να δίνει «μάχη» να τον κρατήσει, αλλά να μην τα καταφέρνει.

gosling.jpg

Η φωτογραφία «ανέβηκε» στο Facebook το περασμένο Σάββατο, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, και, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε περίπου ένα εκατομμύριο likes, δεκάδες κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια από θαυμαστές του σέξι ηθοποιού.

Ωστόσο, επρόκειτο για απάτη, η οποία, μάλιστα, συνοδευόταν από ένα link στο οποίο οι θαυμαστές του Ράιαν Γκόσλινγκ θα μπορούσαν να πάρουν μέρος σε ένα διαγωνισμό και να τον συναντήσουν από κοντά!

Εκπρόσωπος του 33χρονου σταρ τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει επίσημη σελίδα στο Facebook, αλλά ούτε έχει υιοθετήσει παιδί. Εξάλλου, ο Ράιαν είναι ακόμα ζευγάρι με την Έυα Μέντεζ, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει έπειτα από περίπου τρία χρόνια σχέσ��ς…