​Για τη στάση του συζύγου της, Μιχάλη Ιατρόπουλου και τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε αποκαλώντας τη Δέσποινα Βανδή «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια» μίλησε η Μαρία Εγγλέζου.

Όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, ο ηθοποιός «στόλισε» μέσω Facebook την τραγουδίστρια – coach μετά την απόφασή της να απορρίψει την γυναίκα του, Μαρία Εγγλέζου, στα battles του «The Voice», ενώ η Δέσποινα είχε απαντήσει, επίσης μέσω Facebook: «ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, είναι ελεύθερος να αισθάνεται όπως θέλει εκείνος να αισθάνεται. Μην το παίρνουμε τόσο κατάκαρδα».

Η διαγωνιζόμενη απαντά σχετικά με την αιτιολογία της Βανδή, ότι «είναι φτασμένη τραγουδίστρια» γι΄αυτό και την απέρριψε: «Έχει μια λογική. Εγώ έχω ήδη μια πορεία μικρή, έχω τις γνωριμίες μου, είμαι στο χώρο αρκετά χρόνια και σίγουρα ένα πιο νέο κορίτσι από μένα, χρειάζεται περισσότερο όλο αυτό».

Η ίδια όμως αποκάλυψε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε όσα είπε… χωρίς να τη ρωτήσει!

«Ο Μιχάλης έχει την προσωπικότητα του, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και φυσικά εγώ δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει… Η αλήθεια είναι ότι έκανε χωρίς να με ρωτήσει. Το έκανε αυθόρμητα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο!