Την απάντησή τους έδωσαν Χριστίνα Παππά και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την φωτογραφία τους στην Πάρο η οποία κάνει από την Κυριακή το γύρο του δ��αδικτύου.

140614224309_9759.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου να… πιάνει το πόδι της ηθοποιού την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα του κυκλαδίτικου νησιού.

«Έλεος πια! Για όνομα του Θεού δηλαδή! Δεν κοιτάζουμε να σχολιάσουμε τίποτα άλλο, αυτό βρήκαμε να σχολιάσουμε; Φίλοι είμαστε και μια χαρά (…) Δεν είναι καθόλου καινούργιος έρωτας είμαστε φίλοι 15 χρόνια!» δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Στην ερώτηση αν είναι ευτυχισμένη απάντησε: «Πολύ ευτυχισμένη! Δε φαίνεται; Όταν έχω τόσο καλούς φίλους είναι δυνατόν να μην είμαι ευτυχισμένη;» ενώ υποστήριξε ότι αυτήν την περίοδο είναι μόνη γιατί περιμένει τον πρίγκιπα.

Όσο για το πως πρέπει να είναι αυτός; «Σαν τον Μιλτιάδη ένα πράγμα» είπε η ίδια χαριτολογώντας!

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης απάντησε: «Θέλω να απασχολώ τον Τύπο για τη δουλειά που κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακό είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία που ήταν η εξάρθρωση μιας τεράστιας σπείρας ναρκωτικών κι ελπίζω να ασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το θέμα»

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ