της Παρθένας Αστεριάδου

Μπορεί να έχει πανσέληνο απόψε, αλλά η ζωή είναι ωραία γιατί αυτή η πανσέληνος είναι στον Τοξότη. Όπως σας γράψαμε στο star.gr, η Πανσέληνος συνοδεύεται από ένα «δυνατό» πλανητικό σκηνικό, που όμως μπορεί να έχει θετική εξέλιξη!

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια

Κριός: Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για σας, αντιθέτως μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι, να ζήσετε ευχάριστα γεγονότα ή ακόμα και να αποφασίσετε πως η σχέση σας… πάει για σοβαρά! Αυτό που σας ζορίζει είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που πιέζει αρκετά τα οικονομικά σας… και αυτός είναι ένας λόγος που είστε μες τα νεύρα!

Ταύρος: Το φεγγάρι «εγκλωβίζει» τη σκέψη σας σε μια από τις μεγάλες σας αγάπες, τα οικονομικά σας. Όσο για τις σχέσεις; Αφροδίτη σας ηρεμεί για να μην φτάσετε στα άκρα, ο Κρόνος σας πιέζει να βρείτε δραστικές λύσεις. Όλα παίζονται…!

Δίδυμοι: Στο δικό σου άξονα πραγματοποιείται η σημερινή Πανσέληνος και οι σχέσεις σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου! Τα επαγγελματικά σου… σού προκαλούν μια ανασφάλεια…

Καρκίνος: Δεν σε επηρεάζει άμεσα η πανσέληνος αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις θέματα δουλειάς αλλά και την υγεία σου. Γενικά μια προσοχή σε όλους τους τομείς… !

Λέων: Επηρεάζεσαι από την πανσέληνο και ωθείσαι να βγάλεις συναίσθημα…! Η επιρροή της είναι θετική για σένα. Kαλείσαι να διεκδικήσεις τα ερωτικά σου θέλω. Κάποια εμπόδια δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Μην στέκεσαι στα αρνητικά και απόλαυσε τις εξελίξεις. Επιβραβεύεσαι και στα επαγγελματικά. Τυχόν οικογενειακά ζητήματα έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Παρθένος: Αλλάζεις! Σπίτι, δουλειά, πόλη… ή έστω κάνεις ένα ταξίδι. Η πανσέληνος δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αντιθέτως σε ηρεμεί και ο Τοξότης σου δίνει απλόχερα τη χαρά του! Το διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για σένα. Ο ανάδρομος Ερμής και η επικοινωνία σου είναι αυτοί που φαίνεται να σε δυσκολεύουν περισσότερο. Δεν μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις; Φοβάσαι ότι αν τα εκφράσεις θα παρεξηγηθείς; Πολλές οι εκδοχές… αλλά ένα είναι το σίγουρο. Νιώθεις έντονα, αλλάζεις και αυτή η αλλαγή είναι προς όφελος σου.

Ζυγός: Θετικά για σένα τα πράγμ��τα με την πανσέληνο αφού επικοινωνείς μια χαρά και προσεγγίσεις επαγγελματικά θέματα… προς όφελος σου. Ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί τώρα… δεν αποκλείεται να έρθει για να μείνει! Καθυστερήσεις στα οικονομικά.

Σκορπιός: Δυσκολεύεσαι με τα οικονομικά που προσπαθείς να τα φέρεις βόλτα! Μείνε συνεπής στα επαγγελματικά σου και όλα θα γίνουν. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι σχέσεις σου, αφού ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σου και σου επαναφέρει παλιότερα προβλήματα.

Τοξότης: Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των σχέσεων σου! Επισημοποιείς τη σχέση σου ή κάνεις μια νέα γνωριμία, η οποία έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σοβαρά…! Πρόσεχε τις αποφάσεις που παίρνεις, εξέταζε τις λεπτομέρειες και μην ταλαιπωρείς τον οργανισμό σου.

Αιγόκερως: Δεν επηρεάζεσαι άμεσα από την πανσέληνο,. Εξέτασε τις κινήσεις σου, πριν προχωρήσεις σε δράση και έχε το νου σου στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος: Μην αφήνεις το ηθικό σου να πέφτει στο κομμάτι της δουλειάς. To κομμάτι αυτό είναι μόνο που σε ζορίζει. Κατά τ΄άλλα, η πανσέληνος είναι εξαιρετικά θετική για σένα και η καθημερινότητα σου υπέροχη. Ο σύντροφός σας σάς στηρίζει!

Ιχθείς: Κάνεις φιλόδοξα σχέδια για τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να τα υλοποιήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην πάρεις αποφάσεις ονειροβατώντας, αλλά μετά από εξέταση των δεδομένων και ώριμη σκέψη.