​της Παρθένας Αστεριάδου

Παρασκευή και 13… σήμερα κι αν δεν ανήκετε στους προληπτικούς, να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη (22 μοίρες).

Η επιρροή της Πανσελήνου θα έχει διάρκεια μέχρι τις 27 Ιουνίου και θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς- Λέοντες- Τοξότες, αλλά και σε όσους έχετε πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η σημερινή Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματα μας (όπως και κάθε γεμάτο φεγγάρι) και φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα αλλά και θέματα υγείας… που είναι προς επίλυση.
Ευτυχώς, το ζώδιο του Τοξότη φέρνει αισιοδοξία, χαρά, ταξίδια… και μια πιο χαρούμενη οπτική στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή.
Τι άλλο παίζει στο πλανητικό σκηνικό;
*Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα ή δεν έχουν λυθεί, έρχονται στο προσκήνιο για να ολοκληρωθούν και να βρεθεί η λύση τους. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε θέση ισχύος, φέρνει λύσεις πιο αγαπησιάρικες, «αγκαλιάζοντας» την σκληράδα του Κρόνου. (Επηρεάζει άμεσα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους β’ δεκαημέρου).
Tip: Aυτή η όψη επιτάσσει να διεκδικούμε βάσει των «θέλω» μας κι όχι των «πρέπει» μας. Τότε θα νιώσουμε κυρίαρχοι του εαυτού μας γιατί μόνο έτσι θα οδηγηθούμε σε αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη.
*Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Φορτίζει την ένταση των ημερών και οδηγεί ίσως και σε ακραίες συμπεριφορές. Διαμάχες παίρνουν τροπή μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε. (Επηρεάζει άμεσα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους β’ δεκαημέρου).
Tip: Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο! Τα έντονα συναισθήματα που έχετε βαθιά κρυμμένα μέσα σας (Πλούτωνας) μετουσιώστε τα με τη βοήθεια του Άρη (δράση, σεξ) σε έντονα ερωτικές και παθιασμένες στιγμές!
*Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι την 1η Ιουλίου: ουπς! Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία; Ναι! Όμως το παρελθόν μας χτυπά ξανά την πόρτα… με διάθεση να διορθώσει τα κακώς κείμενα… ή να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην καρδιά μας.
Σε λίγο οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια...