Το ότι γνωστή κυρία της showbiz τον φλέρταρε σε βραδινή του έξοδο αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης στην Μαρία Κορινθίου, κάνοντάς την έξαλλη!

«Συνέβη όταν δεν ήμουν παρούσα. Μου το είπε ο ίδιος. Προτιμώ να μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είμαστε σε ένα χώρο που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης δημιουργήσαμε συνειδητά οικογένεια. Δεν αποκτήσαμε ένα παιδί απλώς για να πούμε ότι το κάναμε και αυτό», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Χωρίς να κρύβει ότι… βγάζει νύχια, η Μαρία παραδέχεται ότι πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρουν τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια της: «σε μια πρόσφατη έξοδο μας, ενώ βρισκόμουν συνέχεια δίπλα στον Γιάννη, μια γυναίκα εμφανώς τον φλέρταρε με το βλέμμα της», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «της έκανα σαφές με το ύφος μου ότι είχα καταλάβει τι συνέβαινε και ότι να σταματήσει να “παίζει" τόσο απροκάλυπτα. Απαιτώ να με σέβονται, όπως ακριβώς σέβομαι και εγώ πάντα τους άλλους. Όσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Γιάννη, αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη. Με εξοργίζει να μην υπολογίζουν ότι ένας άνθρωπος συνοδεύεται!».

Μάλιστα, η Μαρία υποστηρίζει πως πολλοί είναι εκείνοι που… θέλουν να τους χωρίσουν! «Αυτό θέλουν οι γυναίκες που τους αρέσει ο Γιάννης, όπως αντιστοίχως και οι άντρες στους οποίους αρέσω εγώ. Είναι απλά τα πράγματα. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν πως είμαστε παντρεμένοι με θυμώνει αφάνταστα», λέει χαρακτηριστικά.