​Για την μετάβαση της σχέσης της με τον Άστον Κούτσερ από το φιλικό στο… ερωτικό επίπεδο μίλησε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Μίλα Κούνις, σε συνέντευξή της στο ��εύχος Ιουλίου του «Marie Claire».

Η 30χρονη ηθοποιός ήταν για πολλά χρόνια φίλη με τον 36χρονο αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα ο καθένας είχε άλλες σχέσεις. Εκείνη «τα είχε» με τον Μακόλει Κάλκιν, ενώ ο Κούτσερ ήταν παντρεμένος με τη Ντέμι Μουρ.

μιλα1.jpg

Μέχρι που και οι δυο τους χώρισαν, βρέθηκαν και τότε έγινε το… «μοιραίο»:

«Μια μέρα απλώς αυτό που ένιωθα για εκείνον άλλαξε. Ξαφνικά, τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Και ήμουν πραγματικά περήφανη για τον εαυτό μου που το είχα καταλάβει» λέει η Μίλα.

μιλα2.jpg

Μάλιστα δεν κρύβει πως η καλύτερη στιγμή της ζωής της, ήταν όταν ο Κούτσερ της έκανε πρόταση γάμου:

«Έκλαιγα. Είχα γίνει χάλια. Δεν θέλω να προσβάλλω παλαιότερες σχέσεις μου, αλλά η σχέση μου με τον Άστον είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

μιλα3.jpgμιλα4.jpg

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη γέννηση του μωρού της, δηλώνει κατηγορηματικά πως:

«Δυο άνθρωποι επιτρέπονται στην αίθουσα τοκετού. Ο γιατρός μου και ο Άστον. Και το καλό που ��ου θέλω είναι να φροντίσει να μην δει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, εκτός κι αν θέλει να ρισκάρει τη ζωή του και να τον σκοτώσω!»

μιλα5.jpg

Τέλος, αναφερόμεν�� στην εγκυμοσύνη της, δεν κρύβει πως της αρέσει η εμπειρία που βιώνει καθώς και η αλλαγή του σώματός της:

«Τα στήθη μου έχουν γίνει τέλεια! Έχουν τριπλασιαστεί σε μέγεθος. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που λέω σε όλους “ελάτε και πιάστε τα!”»