​Χορευτή για… χορευτή φαίνεται πως δεν έχει αφήσει η Τζένιφερ Λόπεζ: μετά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χώρισε από τον Κάσπερ Σμαρτ εδώ και δύο μήνες και όσο εκείνος φέρεται να «τραβιέται» με δύο τρανσέξουαλ, φήμες θέλουν την Λατίνα ντίβα με νέο τεκνό στο πλευρό της!

Ο τυχεράκιας λέγεται πως είναι ο Μαξίμ Τσμερκόφσκι: χορευτής κι αυτός όπως ο Κάσπερ, αλλά του «ρίχνει» 7 χρονάκια, καθώς είναι 34 ετών.

maksim3.jpg

Ο Τσμερκόφσκι έγινε ευρέως γνωστός από την επί σειρά ετών συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars», το οποίο, μάλιστα, κέρδισε τη φετινή σεζόν, ως παρτενέρ της Μ��ριλ Ντέιβις, που πήρε το χρυσό στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

maksim1.jpg

Τζένιφερ και Μαξίμ συναντήθηκαν τον περασμένο Νοέμβρη, οπότε και συνεργάστηκαν για την εμφάνιση της Λατίνας σταρ στα «American Music Awards», ενώ οι φήμες τους θέλουν να βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό.

451850077.jpg

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ενώ άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε πως με τον χορευτή την συνδέει μόνο η… φιλία, καθώς έχουν κοινούς γνωστούς!

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση που έγινε αφορμή για την γνωριμία!