​Την διαφορά έκανε για ακόμα μια φορά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κυκλοφόρησε το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και φουτουριστικό video clip της για το τραγούδι «Party Sleep».

Όπως θα δείτε και στο video, η νεαρή τραγουδίστρια κάνει την υπέρβαση, με το concept του clip, τα σκηνικά και τα κοστούμια, να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού για το τραγούδι «Party Sleep» η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records συνεργάζονται με διεθνείς συντελεστές.

Αρκεί να σας πούμε ότι παραγωγός του τραγουδιού είναι ο Στιβ Ντάλι, ο οποίος λίγο πριν υπογράψει το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, είχε υπογράψει τραγούδια για τη Ριάνα, τη Λάνα Ντελ Ρέι αλλά και την Κριστίνα Αγκιλέρα.

Συνθέτης και στιχουργός είναι η καταξιωμένη Ελληνοαμερικανίδα Βάσι Καραγιώργος, η οποία συνεργάζεται με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως ο Ντέιβιντ Γκέτα, ο Τιέστο, ο Μπομπ Σινκλάρ, ο Πίτμπουλ, και πολλοί άλλοι.

Τέλος, η σκηνοθεσία ανήκει στον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Όσο για την Ελένη Φουρέιρα; Είναι εκρηκτική, και τα δίνει όλα στο χορό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ VIDEO.