​Ένα συγκινητικό μήνυμα στον αδερφό του Αντώνη Βαρδή έστειλε ο Χρήστος Δείξιμος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, ο Αντώνης Βαρδής περνά δύσκολες ώρες, δίνοντας τη δική του μάχη το τελευταίο διάστημα, από τότε που διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στο εγκέφαλο.

Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής,πρόσφατα μίλησε γι΄αυτό λέγοντας πως ο πατέρας του είναι παράλυτος από τη μισή πλευρά και ανίκανος να περπατήσει, με την κατάστασή του να μην είναι ελεγχόμενη, αν και καταλαβαίνει το τι συμβαίνει γύρω του.

Φαίνεται όμως πως η κατάσταση δεν έχει καλυτερέψει έκτοτε, και έτσι η οικογένειά του Αντώνη Βαρδή προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να στείλει τη συμπαράστασή της.

Ο Χρήστος Δείξιμος που είναι ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή και πατέρας του Κώστα Δόξα, ανέβασε ένα τραγούδι του αδερφού του στο Facebook, με τίτλο «Τα Όνειρά μας», χρησιμοποιώντας τους παρακάτω στίχους:

«Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα θα μου πεις
θα το παλέψουμε ως το τέλος θα το δεις
πάντα η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία....

Τα όνειρά μας τα 'χουμε με αίμα πληρωμένα
και δεν τα πουλάμ�� σε κανέναν....»

χρηστος δειξιμος.jpg
Στη συνέχεια, ο Άκης Δείξιμος (γιος του Χρήστου Δείξιμου, και αδερφός του Κώστα Δόξα), έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στο θείο του, λέγοντας:

«Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος που όπως υπήρξε έμπνευση για όλη την οικογένεια, τον ξάδερφο μου τον Γιάννη, τον αδερφό μου τον Κώστα και εμένα, άλλο τόσο έχει συμμαδέψει μουσικά όλους τους Έλληνες, να γίνει σύντομα πολύ καλά....Τον χρειαζόμαστε όλοι να είναι γερός και δυνατός!!!», συνοδεύοντας το με το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Έτσι Ξαφνικά».
ακης δειξιμος.jpg