​Νέο amore και μάλιστα κατά πολλά χρόνια νεότερό του βρήκε ο Μικ Τζάγκερ, μόλις 11 εβδομάδες μετά από την αυτοκτονία της επί 13 χρόνια συντρόφου του Λόρεν Σκοτ, προκαλώντας την οργή της αδελφής της.

mik1.jpg

Ο γερόλυκος της ροκ εθεάθη από τους παπαράτσι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στην Ζυρίχη σε τρυφερά ενσταντανέ με καστανή ύπαρξη, την οποία περνά αρκετές δεκαετίες.

Με το που είδε λοιπόν τις φωτογραφίες η αδελφή της Λόρεν, Τζαν Σέιν ξέσπασε στην εφημερίδα Mirror.

«Και μετά αναρωτιούνται γιατί η Λόρεν ήταν τόσο δυστυχισμένη. Ο Μικ δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι φωτογραφίες αυτές με κάνουν να αναρωτιέμαι τι αισθάνεται και τι σκέφτεται. Η κόρη του λέει ότι είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αδελφής μου και μετά βλέπω αυτές τις φωτογραφίες», είπε.

mik2.jpg

Πάντως φίλοι του Τζάγκερ λένε ότι προσπαθεί να ξεπεράσει την απέραντη θλίψη του για την αυτοκτονία της Λόρεν στις αγκαλιές άλλων γυναικών.

«Κάποιοι το ρίχνουν στο ποτό. Ο Μικ δεν πίνει, αλλά προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο του με τις γυναίκες», είπε ένας φίλος του, προσθέτοντας ότι η μυστηριώδης καστανή δεν είναι η μοναδική που βρέθηκε στο κρεβάτι του μετά την αυτοκτονία της Λόρεν Σκοτ στις 17 Μαρτίου.

mik3.jpg

Άλλωστε όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, αυτός είναι ο τρόπος του να ξεπερνά τα δύσκολα.

mik4.jpg

«Ο Μικ θρήνησε πολύ, αλλά είναι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσε τη ζωή και τις γυναίκες. Είναι απλά ο εαυτός του, που προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του», είπε μια φίλη του.

mik5.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζάγκ��ρ γνώρισε την νεαρή κοπέλα σε ένα club της Ζυρίχης μετά από μια συναυλία των Rolling Stone.

mik6.jpg

Μάλιστα κάποιοι λένε ότι επίτηδες πόζαρε στο μπαλκόνι μαζί της για να δείξει ότι αρχίζει να ξεπερνά τον τραγικό χαμό της συντρόφου του.