​Αγουροξυπνημένος και πολύ μαυρισμένος έφτασε στο studio του «89,8 Δρόμος Fm» ο Κώστας Μαρτάκης!

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Ελένη Καρποντίνη και τον Άκη Αναστασιάδη, για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, «Τα Καλύτερα», το οποίο ερμηνεύει με τον Μηδενιστή, σε μουσική/παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους Βάγιας Καλαντζή και Rap στίχους του Μηδενιστή, σε αποκλειστική μετάδοση από τον «89,8 Δρόμος Fm».

mar5.jpg
Εκτός πάντως από τα επαγγελματικά του τα οποία πάνε από το καλό στο καλύτερο, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε και για την προσωπική του ζωή, χωρίς να κρύψει πως θέλει να βρει το άλλο του μισό:

«Αν κάπου κάποτε την έβρισκα, καλά θα ήταν. Όνειρό μου είναι να βρω τη γυναίκα που θα είμαι κολλημένος (με την καλή έννοια), το άλλο μου μισό που θα μου χαρίσει πολλά παιδιά, γιατί προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια. Μακάρι να είμαι άξιος να τους προσφέρω όσα μου έδωσαν οι δικοί μου».

mar1.jpg
Μέχρι να τη βρει πάντως, δηλώνει… ερωτύλος!

«Ως Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο, είμαι λίγο… ερωτύλος. Βέβαια έχω καιρό να ερωτευτώ σφόδρα, αλλά να ερωτευτώ γενικά, δεν έχω πολύ καιρό».

mar2.jpg
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως όταν είναι σε μια σχέση, είναι εκεί και κάνει τα πάντα για το ταίρι του:

«Και της έχω μαγειρέψει, και της έχω τραγουδήσει» λέει.

mar3.jpg
Στη συνέχεια, μιλώντας για την Eurovision δεν κρύβει πως οι Freaky Fortune με τον Risky Kidd αδικήθηκαν:

«Περίμενα ότι θα είμαστε στην δεκάδα. Μ΄άρεσε πολύ η φωνή και το τραγούδι της Κονσίτα, αλλά αυτό το πράγμα δεν ανεχόταν. Το κοίταζα και δεν το συνήθιζα!»

mar6.jpg
Τέλος, αποκάλυψε και τα καλοκαιρινά του σχέδια, μιας και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Μηδενιστή, η οποία θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Όσο για το τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι είναι πολύ όμορφος; Τους ευχαριστεί, αλλά τονίζει πως «η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο τα πρώτα δέκα λεπτά. Μετά συνηθίζεται. Δεν κάνω δισκογραφία εδώ και εννέα χρόνια επειδή είμαι απλά ωραίος. Παίζουν ρόλο και οι επιλογές του κάθε καλλιτέχνη. Ο,τι κι αν κατάφερα, το κατάφερα με πολλή δουλειά» λέει, τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του από reality.