​Μπορεί ο Γιώργος Παράσχος να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, αλλά με το που αποχώρησε από την εκπομπή οι καλές του σχέσεις με την παρουσιάστρια έληξαν.

Όχι πως συνέβη κάτι μεταξύ τους, απλά δεν κράτησαν επαφές:

«Δεν μιλάμε ακόμη, γιατί δεν έτυχε» λέει ο ηθοποιός, ο οποίος προσθέτει πως «θα ήταν μεγάλη μου τιμή να ερχόταν στο γάμο μου, αλλά ξέρω ότι δεν προλάβαινε».

Άλλωστε τονίζει πως στην παρουσιάστρια χρωστάει πολλά:

«Την ευχαριστώ γι΄αυτό. Μου έδωσε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Έμαθα πολλά δίπλα της, αλλά θα μπορούσα να δώσω και πιο πολλά πράγματα ακόμη».

Στη συνέχεια, εξηγεί και το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή:

«Έχω μάθει να εκθέτω τον εαυτό μου μέσα από κάποιο ρόλο. Όταν βγω πάνω στη σκηνή, ακόμα και να βρίσω ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί αυτό είναι στο πλαίσιο του ρόλου. Όταν όμως είσαι στο πάνελ μιας εκπομπής, ο,τι πεις δεν το χρεώνεται κανένας ρόλος, αλλά εσύ ο ίδιος. Επιπλέον δεν είμαι και ο άνθρωπος που κρίνει ή σχολιάζει πρόσωπα. Δεν μου αρέσει. Άλλωστε το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πανελίστας. Ηθοποιός θέλω να γίνω. Έχει μια διαφορά», τονίζει ο Γιώργος Παράσχος, κα εμείς ανα��ωτιόμαστε:

Αφού θέλει να γίνει ηθοποιός, τότε γιατί πήγε στη συνέχεια στο «Just the 2 Of Us» που είναι ένα show τραγουδιού; Aναρωτιόμαστε!

Για του χρόνου του προτείνουμε το «Your Face sounds Familiar»!