​Λόγω τρίτου προσώπου και, μάλιστα, πρώην συντρόφου της, χώρισε η Σοφία Βεργκάρα, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 41χρονη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Νικ Λεμπ αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από 4 χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

sofia-vergara-engaged.jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφορμή για το φινάλε στάθηκαν οι φιλικές επαφές που είχε η Βεργκάρα με τον πρώην της, Κρις Πατσιέλο , ο οποίος φυλακίστηκε για υπόθεση δολοφονίας!

«Ο χωρισμός οφείλεται εν μέρει στο ότι η Σοφία και ο Κρις είναι ακόμα φίλοι και η Σοφία νοιάζεται για εκείνον, κάτι που έκανε τον Νικ έξαλλο. Ο Νικ ζήλευε, ενώ η Σοφία και ο Κρις αποφάσισαν να κάνουν επενδύσεις σε νυχτερινά κέντρα στο Μαϊάμι», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

vergara_pacielo.jpg

Βεργκάρα και Πατσιέλο ήταν ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ το 2000 ο 42χρονος καταδικάστηκε επειδή συμμετείχε στον σχεδιασμό ένοπλης ληστείας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο πυροβολισμό ενός άνδρα, το 1993.

Μετά την 10ετή φυλάκισή του, ο Πατσιέλο άρχισε να ασχολείται επιχειρηματικά με εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα στο Μαϊάμι, ενώ την Πρωτοχρονιά του 2012 αναγκάστηκε να… πετάξει έξω από ένα μαγαζί του τον Νικ Λεμπ, μετά από καβγά μπροστά στη Σοφία Βεργκάρα!