​Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι το Κάτω Παρτάλι είναι απαράδεκτο, είχε προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος είχε δηλώσει «Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει το σίριαλ, το σέβομαι. Το να μου πει ότι είναι απαράδεκτο δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό το "απαράδεκτο" που είπα για τον Λιάγκα πήγαινε. Δεν μπορείς να λες ένα σίριαλ απαράδεκτο, δε γίνεται. Είσαι δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο από όλο τον κόσμο…».

Σήμερα, ο παρουσιαστής έχοντας καλεσμένη του την Βάσω Λασκαράκη είπε: «Με πείραξε που απάντησε ο Γιάννης, γιατί είπα υποκλίνομαι σε μια σειρά που κάνει 65% και την αγαπάει ο κόσμος. Και είπα ότι εγώ την είδα μια φορά και δεν την κατάλαβα…»

Τότε η ηθοποιός τον έβαλε στη θέση του λέγοντας: «Δεν είπες αυτό. Είπες ότι για μένα είναι απαράδεκτο», με την ίδια να προσθέτει, όσο ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπιζόταν την άποψη του ότι δεν του αρέσει η σειρά.

«Φυσικά και μπορείς να πεις την άποψη σου. Ίσως ήταν ο τρόπος, ίσως ήσουν πολύ φορτισμένος… Απλά νομίζω ότι μερικά πράγματα ίσως να μην είναι για την τηλεόραση, να μην τα λέμε όλα στην τηλεόραση… Είναι μια λεπτή ισορροπία ο τρόπος που θα το πεις, αλλά αυτό καλύτερα να το συζητήσεις με τον Γιάννη», συνέχισε η Βάσω, ο δεύτερος άνθρωπος, μετά τον Αντώνη Ρέμο, που απάντησε δεόντως στα σχόλια που κάνει ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα