Την τύχη να παίξει στο πλευρό του Ράσελ Κρόου θα έχει ένα 11χρονο Ελληνόπουλο το οποίο ζει στην Μελβούρνη.

Ο λόγος για τον Ντίλαν Γεωργιάδη, μαθητή της πέμπτης δημοτικού ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του πασίγνωστου ηθοποιού με τίτλο «The Water Diviner».

dylan.png
Στην ταινία ο μικρός Ντίλαν ερμηνεύει ένα παιδάκι από την Τουρκία.

dylan_630_355.jpg
Για αυτό το λόγο μάλιστα αναγκάστηκε να μάθει και λίγα τούρκικα ενώ για περίπου ενάμιση μήνα παράτησε τα μαθήματά του για να πάει στο Σίδνεϊ και την Κωνσταντινούπολη όπου έγιναν τα γυρίσματα ταινίας.

«Με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να με διασκεδάσει. Τα πάντα τα έκανε με χιούμορ» ανέφερε ο 11χρονος για τον Ράσελ Κρόου.

crowe_2.jpg
Η δράση του φιλμ τοποθετείται στο 1919, με κεντρικό ήρωα έναν Αυστραλό πατέρα, που ταξιδεύει στην Τουρκία, προκειμένου να βρει τους δύο γιους του, αγνοούμενους μετά τη μάχη της Καλλίπολης, το 1915.

Η ταινία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σκηνές και από την απόβαση των Ελλήνων στη Μικρά Ασία το 1919 και από μια επίθεση, που φέρεται να έκαναν Έλληνες σε τρένο, που μετέφερε Τούρκους στρατιώτες. Μέσα στο τρένο αυτό ήταν και ο Κόνορ, ο ήρωας, που υποδύεται ο Κρόου.

olga_kurylenko_films_with_russell_crowe_in_sydney_630.jpg
Το σενάριο το έχει γράψει ο ομογενής Ανδρέας Αναστάσιος (Andrew Anastasios), ο οποίος συνεργάστηκε με τον Andrew Knight, και τη σκηνοθετεί ο ίδιος ο Ράσελ Κρόου.