Στο Lido Live Clubbing της Θεσσαλονίκης θα εμφανίζεται απ' την Παρασκευή 6 Ιουνίου ο Κώστας Καραφώτης με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Σε ένα πολύ μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής, ο Κώστας Καραφώτης συναντά τον Γιώργο Παπαδόπουλο ��αι μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης το φετινό καλοκαίρι.

Ο Κώστας Καραφώτης, επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη, μετά από πολύ καιρό, με την νέα του επιτυχία "Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω", αλλά και τα αγαπημένα τραγούδια απ' την προσωπική του δισκογραφία όπως "Πως μου το κανες αυτό", "Δεν θα μείνω", "Χωρίζουμε απόψε", "Απεργώ, "Είχα κάποτε μια αγάπη", "Δήλωση καρδιάς".

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο , ο Κώστας Καραφώτης το φετινό καλοκαίρι συναντά την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου αλλά και την Νατάσα Θεοδωρίδου όπου θα παρουσιάσουν τον "Συμφωνικό Τσιτσάνη" σε περιοδεία ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με τα τραγούδια του κορυφαίου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη , υπό τους ήχους συμφωνικής ορχήστρας που διευθύνει ο μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης. Ο πρώτος σταθμός αυτής της περιοδείας είναι το Θέατρο Λόφου στο Κιλκίς στις 18 Ιουνίου.