​Το ότι της έγιναν ανήθικες προτάσεις στη δουλειά, αλλά και ότι όλες οι τραγουδίστριες έκαναν… κονσομασιόν, εξομολογείται η Κατερίνα Στανίση!

«Κάποια πράγματα θα μπορούσα να τα είχα αποφύγει, αλλά όταν ήμουν σε μικρή ηλικία χρειαζόμουν το μεροκάματο για να ζήσουμε εγώ και η οικογένειά μου. Ναι, έκανα υποχωρήσεις. Εκείνα τα χρόνια οι τραγουδίστριες αν δεν έκαναν κονσομασιόν, δεν πάει να είχαν φωνάρα και να ήταν κούκλες, δεν τις κρατούσαν στο μαγαζί. Κονσομασιόν έκαναν όλες οι τραγουδίστριες, που σημαί��ει παρέα στα τραπέζια», λέει η τραγουδίστρια.

Και η Κατερίνα Στανίση συνεχίζει: «σήμερα το λένε “δημόσιες σχέσεις” και δεν χτυπάει και τόσο πολύ. Τότε δεν υπήρχε η ίδια ελαστικότητα. Έπρεπε να το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά προσωπικά μου έκανε καλό γιατί γνώρισα τους ανθρώπους. Αυτή η δουλειά με έκανε ψυχολόγο κι ας μου λείπει το πτυχίο».

Tέλος, η τραγουδίστρια δεν διστάζει να παραδεχθεί πως της έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις στη δουλειά: «Εννοείται! Όταν ένα κοριτσάκι 18 ετών βγαίνει στους λύκους δεν θα κοιτάξουν να το φάνε; Πίστευα όμως πολύ στον εαυτό μου, με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου και κυρίως είχα και έχω μια αρχή: αν δεν αισθάνομαι έλξη για έναν άντρα δεν μπορώ να είμαι μαζί του. Αυτό λοιπόν τήρησα κι ας έχασα δουλειές και χρήμα. Μάλιστα έχω κάνει σχέση με επιχειρηματία, γιατί είναι φυσιολογικό να μπλέκεις με ανθρώπους της δουλειάς, όμως ήμουν ερωτευμένη. Χωρίς συναίσθημα δεν λειτουργώ», αναφέρει.