Το 1998 μια 18χρονη καλλονή από το Ισραήλ περπάτησε αγέρωχα στη γέφυρα της ομορφιάς και κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο στέμμα της Μις Κόσμος.

Όταν η Λινόρ Αμπαργκιλ χαμογελούσε μπροστά στον κόσμο, τους κριτές και τις κάμερες, κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί πως πίσω από το σαγηνευτικό της βλέμμα κρυβόταν μια οδυνηρή ιστορία. Η ιστορία μιας γυναίκας που πριν από λίγες μέρες είχε πέσει θύμα βιασμού.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τη στέψη της η κοπέλα έζησε τη φρίκη στα χέρια του ταξιδιωτικού της πράκτορα που προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο αεροδρ��μιο του Μιλάνου.

Στην πορεία με την απειλή μαχαιριού, την έδεσε τη φίμωσε και τη βίασε. Η κοπέλα κατήγγειλε στις ιταλικές αρχές τον βιασμό όμως τον άφησαν ελεύθερο λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Οι αρχές του Ισραήλ όμως έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησαν τις διαδικασίες έκδοσης του. Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση καθώς βρέθηκε DNA στο αυτοκίνητό του.

Η σκληρότητα που έζησε στα χέρια του βιαστή της φαίνεται πως τη δυνάμωσε.

Πήρε το πτυχίο της Νομικής και ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία κατά της σεξουαλικής βίας των γυναικών. Έχει μιλήσει με δεκάδες γυναίκες-θύματα βιασμού από όλο τον κόσμο.

Η 34χρονη δικηγόρος και ακτιβίστρια ζει ευτυχισμένη με τον δεύτερο σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.