​Η Άμπεϊ Κλάνσι ψηφίστηκε ως η γυναίκα με τα ωραιότερα πόδια στη… Βρετανική showbiz.

Το 28χρονο μοντέλο και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch, ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες καλλονές, καταφέρνοντας να επισκιάσει μέχρι και την πληθωρική Κέλι Μπρουκ.

ab1.jpg
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό πολύ γνωστής εταιρίας με είδη αποτρίχωσης, και έδειξε ότι οι Βρετανίδες θαυμάζουν τα μακριά, λεπτά και καλλίγραμμα πόδια της Άμπεϊ.

ab2.jpg
Βλέπετε, η έρευνα έδειξε συν τοις άλλοις, πως περισσότερες από τις μισές Βρετανίδες προτιμούν να φορούν jeans αντί για φούστες ή φορέματα, μιας και οι περισσότερες διαθέτουν τριχωτά πόδια, άσπρο δέρμα, και σκληρές πατούσες. Για το λόγο αυτό, αποφεύγουν επίσης τα ανοιχτά παπούτσια και τα σανδάλια.

ab3.jpg
Και μπορεί η 28χρονη καλλονή να ψηφίστηκε ως η βρετανίδα με τα ωραιότερα πόδια, αλλά και η ίδια παραδέχεται πως έχει τις «κακές» της στιγμές:

«Και εγώ όταν νιώθω πως έχω παραμελήσει τα πόδια και τις πατούσες μου, προτιμώ να τα καλύπτω φορώντας jeans. Ωστόσο, παίρνω τα περισσότερα κομπλιμέντα και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, όταν έχω βρει χρόνο ώστε να αποκτήσω μαλακά και αποτριχωμένα πόδια, αλλά και περιποιημένες πατούσες!»

ab4.jpg
Πρόσθεσε ακόμα ότι «ως μοντέλο που είμαι, έχω μάθει πώς να φροντίζω το σώμα μου και να είμαι σίγουρη ότι δείχνει πάντα ωραίο. Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όταν έχω κάνει αυτά που πρέπει να κάνω για την ομορφιά μου, όπως περιποίηση και αποτρίχωση».
ab5.jpg
ab6.jpg