​Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου επιβεβαιώνεται: η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο στάδιο όπου έχασε έναν από τους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες, τον Γρεγκ Λαντάνι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι και αποκλειστικά, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστούν στη Λευκωσία στις 3 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο «Γ.Σ.Π.».

8d66800d91892b85de14d1bf859a2807_L.jpg

Στο εν λόγω στάδιο, στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009 και λίγο πριν την συναυλία της Άννας, ο Αμερικανός παραγωγός Γκρεγκ Λαντάνι έπεσε στο κενό από ύψος 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ρήξη πνεύμονα και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Μετά από μερικές μέρες νοσηλείας κι ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του

Πέντε χρόνια μετά το ατύχημα που την συγκλόνισε, η Άννα επιστρέφει στο «Γ.Σ.Π.», στο οποίο δεν είχε γίνει άλλη συναυλία από τότε. Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την παράστασή τους, «Ένα Ή Κανένα», θα κάνουν στάση και στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της περιοδείας που αρχίζει στις 2 Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί σε Ηράκλειο Κρήτης (7 Ιουλίου), Ρόδο (11 Ιουλίου) και Πάτρα (14 Ιουλίου).