​Τι κι αν μόλις πριν από δέκα μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί; Ο Τζέιμι Μπελ και η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ παίρνουν διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου, με τις φήμες να λένε πως αφορμή στάθηκαν οι σεξουαλικές προτιμήσεις της ηθοποιού, που έχει παραδεχθεί ότι πάει και με γυναίκες!

Ο κινηματογραφικός «Billy Elliot» και η πρωταγωνίστρια του «True Blood» (που υπή��ξε και αρραβωνιασμένη με τον Μέριλιν Μάνσον) ήταν ζευγάρι από το 2005 και ανέκαθεν φρόντιζαν να κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν ανακοίνωσαν ούτε το όνομα που έδωσαν στον γιό τους...

article-0-1E47499B00000578-702_634x990.jpg

«Και οι δύο αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλο και φυσικά θα παραμείνουν αφοσιωμένοι γονείς για τον γιο τους. Πρόκειται για μια κοινή απόφαση και οι δύο παραμένουν στενοί φίλοι», αναφέρει η ανακοίνωση του διαζυγίου, που ήρθε περίπου πέντε μήνες μετά την τελευταία κοινή εμφάνιση των δύο ηθοποιών.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει τι οδήγησε τον 28χρονο και την 26χρονη στον χωρισμό, φήμες αναφέρουν πως αφορμή στάθηκαν οι σεξουαλικές προτιμήσεις της Έβαν Ρέιτσελ, η οποία έχει δηλώσει δημόσια πως είναι αμφιφυλόφιλη!