​Όλο το Hollywood βουίζει για το νέο ειδύλλιο της Αντριάνα Λίμα με τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Ο 20χρονος τραγουδιστής που χώρισε πρόσφατα από τη Σελένα Γκόμεζ, λέγεται πως έριξε τα δίχτυα του στην 32χρονη καλλονή της «Victoria’s Secret», και είχε… ανταπόκριση!

lima29f-1-web.jpg
Για την ακρίβεια έγκυρη πηγή αναφέρει στο «Us Magazine», πως Λίμα και Μπίμπερ πέρασαν μια καυτή νύχτα σε ξενοδοχείο των Καννών.

Το ρομάντσο τους άρχισε στις 20 Μαΐου, στην Oak fete που διοργάνωσε το club Gotha στη Γαλλική Ριβιέρα.

adriana_lima_justin_bieber_052014.jpg
Ο 20χρονος σταρ, δεν άντεξε και άρχισε να «την πέφτει» στην πρόσφατα χωρισμένη Λίμα. Μάλιστα η πολιορκία του ήταν τόσο έντονη, που το 32χρονο μοντέλο στο τέλος… «έπεσε».

adriana_lima.jpg
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους μιλούσαν όλη νύχτα νον στοπ, ενώ γύρω στις 5 τα ξημερώματα έφυγαν μαζί και κατέληξαν παρέα σε ξενοδοχείο.

Μάλιστα ο Μπίμπερ ανέβασε και στο Instagram του μια κοινή τους φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά, την οποία ο 20χρονος σταρ συνόδεψε με το σχόλιο «I think she foreign, I think she foreign», ένας στίχος από τη νέα του μπαλάντα «Confident».

Δεν ξέρουμε αν η Αντριάνα Λίμα θα είναι η νέα Σελένα Γκόμεζ, το σίγουρο όμως είναι πως το 32χρονο μοντέλο έχει αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω του, μετά το διαζύγιο από τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Μάρκο Γιάρικ, με τον οποίο απέκτησαν μαζί δυο κορούλες.