​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά από βίντεο στο οποίο μέλη των One Direction, ενός από τα συγκροτήματα που αγαπούν οι έφηβοι ανά τον κόσμο, καπνίζουν χασίς και… το εκθειάζουν!

Πρωταγωνιστές του βίντεο, που έφερε στο φως η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», είναι ο 21χρονος Ζέιν Μάλικ και ο 22χρονος Λούις Τόμιλσον, οι οποίοι εμφανίζονται να καπνίζουν μαριχουάνα μέσα σε ένα αμάξι, τον περασμένο Απρίλιο, την ώρα που το συγκρότημα πηγαίνει σε στάδιο του Περού για συναυλία.

1.jpg

«Πώς βρίσκεις το περιεχόμενο;», ρωτά τον Λούις ο Ζέιν, ο οποίος άναψε το τσιγαριλίκι και, αμφότεροι, το διασκεδάζουν, με την κάμερα να καταγράφει το κάπνισμα, αλλά όσα λένε οι δύο νεαροί σταρ, οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι ακόμα και όταν τους πλησιάζουν αστυνομικοί!

3.jpg

Από το αμάξι απουσιάζουν τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος (Χάρι Στάιλς, Νάιαλ Χόραν και Λίαμ Πέιν), ενώ ο Ζέιν και ο Λούις φαίνεται πως συνομιλούν με μέλος της ασφάλειας των One Direction και τον οδηγό τους.

2.jpg

Όπως είναι λογικό, το βίντεο έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς των παιδιών που αγαπούν τους One Direction, οι οποίοι κάνουν θραύση παγκοσμίως, κυρίως σε κορίτσια και σε ηλικίες γύρω στα 15.

Μέχρι στιγμής, κανείς από το δημοφιλές συγκρότημα δεν έχει σχολιάσει το βίντεο που έχει ξεσηκώσει παγκόσμιο σάλο. Σημειώνουμε πως η κατοχή χασίς δεν τιμωρείται στο Περού εφόσον προορίζεται για προσωπική και άμεση κατανάλωση και σε ποσότητα μικρότερη των 8 γραμμαρίων.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τον Ζέιν και τον Λούις!