​Μια αποκάλυψη σοκ έκανε για τον Μάικλ Τζάκσον ο πρώην μάνατζερ του.

Ο Ρον Βάισνερ, μαρτύρησε πως είχε σκοπό να απαγάγει τον βασιλιά της ποπ, σε συνεργασία με την αδερφή του Μάικλ Τζάκσον, Λατόγια, και όλα αυτά για το καλό του!

Τα συγκλονιστικά αυτά νέα, αναφέρει ο πρώην μάνατζερ του Τζάκσον στο νέο του βιβλίο, λέγοντας πως στόχος του ήταν να βάλει τον βασιλιά της ποπ σε κλινική αποτοξίνωσης, μιας και ήταν η περίοδος που είχε κατρακυλήσει για τα καλά.

Ο Βάισνερ ήταν μάνατζερ του Τζάκσον έως το 1983, και δυο δεκαετίες μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, προσπάθησε να τον σώσει όταν πληροφορήθηκε πως ο πρώην πελάτης του όχι μόνο είχε χρεοκοπήσει, αλλά ήταν και εθισμένος στα χάπια.

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Βάισνερ δημοσιεύει η «Guardian»:

«Ο Μάικλ ήταν σκιά του εαυτού του. Ακόμη και μετά από τον τρόπο που με παράτησε, πάντα ενδιαφερόμουν για αυτό τον τύπο» γράφει ο Βάισνερ. Η απόπειρα έγινε το 2006 όταν ο βασιλιάς της ποπ είχε μετακομίσει στο Μπαχρέιν. Ο πρώην μάνατζέρ του τηλεφώνησε στη μεγάλη αδερφή του ποπ σταρ, Λατόγια και της πρότεινε να σκηνοθετήσουν μία απαγωγή.

«Ας το κάνουμε. Θα οργανώσω μία ομάδα και θα ετοιμάσω ένα αεροπλάνο. Θα βρω την κατάλληλη κλινική και θα την πληρώσω ο ίδιος», της είπε σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του.

Το σκηνικό όμως, ανετράπη δυο ημέρες πριν την απαγωγή, μιας και η Λατόγια μετάνιωσε την τε��ευταία στιγμή:

«Για να το πω κομψά, είχε φρικάρει. Μου ζήτησε να σταματήσω» γράφει ο πρώην μάνατζερ, ο οποίος αναγκάστηκε ν΄ακυρώσει τόσο το αεροπλάνο όσο και την ομάδα η οποία θα απήγαγε τον βασιλιά της ποπ.

Σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, ο Βάισνερ αναφέρει πως τελικά ίσως αυτό να έγινε για καλό, κυρίως για νομικούς λόγους:

«Ενας από τους δικηγόρους μου είπε ότι δεν υπήρχε αμφιβολία πως το δικαστήριο θα το αντιμετώπιζε όλο αυτό ως απαγωγή και όχι σαν μία προσπάθεια να βοηθήσω έναν φίλο», γράφει.

Καταλήγει πάντως, πως μετάνιωσε που έστω δεν το προσπάθησε, μιας και την τελευταία φορά που συνάντησε τον Μάικλ «έμοιαζε με αιχμάλωτος πολέμου. Δεν ξέρω αν η απαγωγή θα του επιμήκυνε τη ζωή, αλλά τουλάχιστον θα του είχε δοθεί μια ευκαιρία».