​Την πρώτη του συναυλία μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του, Λορέν Σκοτ, έκανε ο Μικ Τζάγκερ, ανεβαίνοντας με τους Rolling Stones στη σκηνή που στήθηκε στο Όσλο!

jagger.jpg

Ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Satisfaction», «Brown Sugar» και «Sympathy for the Devil», το συγκρότημα επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοδεία που διακόπηκε αιφνιδιαστικά τον περασμένο Μάρτη, όταν έγινε γνωστό πως η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Mάλιστα, τότε βρίσκονταν στην Αυστραλία και τα δυσάρεστα νέα τους έκαναν να ματαιώσουν τις εμφανίσεις τους και να επιστρέψουν εσπευσμένα στις ΗΠΑ...

jagger2.jpg

Ενώπιον των περίπου 23.000 θεατών, ο Τζάγκερ δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τ��ν χαμό της αγαπημένης του και αρκέστηκε να δηλώσει ευτυχής πού βρέθηκε και πάλι στη σκανδιναβική πόλη, στην οποία οι Rolling Stones εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1965.

jagger_park.jpg

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, ο 70χρονος ρόκερ «ανέβασε» στο Twitter την πρώτη του φωτογραφία μετά την αυτοκτονία της Σκοτ, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στο Frogner Park του Όσλο. Επόμενος σταθμός της περιοδείας των Rolling Stones είναι η Λισαβόνα.