​Που να πρωτοκοιτάξουν δεν ήξεραν οι καλεσμένοι στο ετήσιο gala του amfAR κατά του AIDS.

ΜΟΝΤΕΛΑ3.jpg
Όλες οι καλλονές βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Cap-Eden-Roc, για το event που διοργανώνεται κάθε χρόνο, με κύρια συντονίστρια την Σάρον Στόουν που είναι και «ψυχή» του amfAR.

ΜΟΝΤΕΛΑ2.jpg
Αφού λοιπόν πόζαραν στο Κόκκινο Χαλί με τις λαμπερές τουαλέτες τους, στη συνέχεια άλλαξαν και έβαλαν τα κόκκινα, ανάβοντας φωτιές στην πασαρέλα.

Ιρίνα Σάικ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Καρολίνα Κούρκοβα, Ιζαμπέλ Γκουλάρ, Τζέσικα Χάρτ και πολλές άλλες θεές περπάτησαν στο catwalk κάνοντας κεφάλια να γυρίσουν.

ΜΟΝΤΕΛΑ.jpg

ΓΚΟΥΛΑΡ.jpgΚΟΥΡΚΟΒΑ.jpg

ΙΡΙΝΑ.jpg
ΧΑΤ.jpg

ΠΑΛΒΙΝ.jpg

Ένα εξ΄αυτών και το κεφάλι του Λεονάρντο ντι Κάπριο ο οποίος είναι γνωστός «μοντελοπνίχτης» και του είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω από το τραπέζι όπου καθόταν με ην Μαριόν Κοτιγιάρ.

ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ2.jpg
ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ.jpg
Εκτός όμως από τα εντυπωσιακά μοντέλα, την παράσταση έκλεψε και η 56χρονη Σάρον Στόουν, η οποία επέλεξε ένα άκρως προκλητικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις έρευνες κατά του AIDS.

ΣΤΟΟΥΝ1.jpg

ΣΤΟΟΥΝ2.jpg
Στο event τραγούδησε επίσης η Λάνα Ντελ Ρέι, που δεν ��κανε και την καλύτερη στιλιστική επιλογή αν δείτε πως εμφανίστηκε στη σκηνή.

ΛΑΝΑ.jpg

Ποιούς άλλους είδαμε εκεί;

Τη Χάιντ Κλουμ

ΚΛΟΥΜ.jpg
Την Κάρλα Μπρούνι με τον Αντριέν Μπρόντι

ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ.jpg
Τη Νικόλ Σβέρτζινγκερ με τον Λούις Χάμιλτον
ΝΙΚΟΛ ΛΙΟΥΙΣ.jpg