​Για το αν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, αλλά και για τις σχέσεις που του «χρεώνουν» τα δημοσιεύματα, μιλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ παραδέχεται ότι έχει πονέσει, αλλά και τον έχουν απορρίψει!

«Δεν είχα ποτέ σχέση με παντρεμένη! Όταν, βέβαια, σε φλερτάρει κάποια, δεν ξέρεις αν είναι παντρεμένη ή όχι. Αν ωστόσο στην πορεία του φλερτ, καταλάβω ότι είναι δεσμευμένη, σταματάω αμέσως», λέει ο νεαρός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πράγματα και αρχές που δεν ξεπερνάει, όπως για παράδειγμα το να κάνει σχέση με πρ��ην κοπέλα φίλου του.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει: «με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz, δεν έχω υπάρξει όμως! Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, ξέρω ότι “πουλάει” καθετί πικάντικο».

«Έχω κάνει και ευκαιριακές σχέσεις. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ερωτεύομαι και να αισθάνομαι δημιουργικός», συνεχίζει ο γοητευτικός τραγουδιστής και δεν κρύβει πως, όταν βάφτισε το παιδί του Χρήστου Μενιδιάτη, σκεφτόταν συνεχώς τον εαυτό του μπαμπά!

Τέλος, ο Κωνσταντίνος εξομολογείται πως έχει ερωτευτεί και έχει πονέσει, ότι όταν ερωτεύεται χάνει την λογική του, αλλά και ότι έχει συμβεί να πει για μία γυναίκα πως θα ήταν η ιδανική μητέρα για τα παιδιά του.