Την παραμικρή σχέση δεν θέλει να έχει με τα social media η Έμα Τόμσον.

Όπως υποστήριξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η νέα γενιά έχει καταστραφεί με τις ώρες που ξοδεύει μπροστά στον υπολογιστή και τα social media.

article-2635762-1971842300000578-210_634x497.jpg
«Aντί να δημιουργήσω Twitter, προτιμώ να κάθομαι στην καρέκλα του οδοντίατρου για το υπόλοιπο της ζωής μου», δήλωσε η 56χρονη χαριτολογώντας.

«Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα να βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο ο Θεός γνωρίζει ποιες θα είναι στο μέλλον οι συνέπειες όλης αυτής της μανίας. Εγώ εύχομαι ο καθένας μας να καταλάβει πως όλο αυτό είναι ένα τεράστιο πείραμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είμαστε σαν ένα τεράστιο γκρουπ από χαμστεράκια που τρέχουν στη ρόδα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Σε μια περίοδο 25 ετών, ίσως ολόκληρη η σημερινή γενιά να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά. Να πεθάνουν όλοι την ίδια μέρα! Τότε θα αναρωτηθούμε: "Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί;" Μα, τι άλλο; Ήταν συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα! Κανείς δεν μπορεί ν�� αποτρέψει αυτή τη καταστροφή που έρχεται, γιατί απλούστατα δεν ενδιαφέρει κανέναν»

Όσο για το αν...βάζει το όνομά της στο google προκειμένου να βλέπει τα όσα γράφονται στο ίντερνετ για εκείνη;;; H απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Θα προτιμούσα να βάλω το κεφάλι μου στη λεκάνη της τουαλέτας και να τραβάω συνεχόμενα το καζανάκι!».

Αυτό κι αν είναι απέχθεια!