​Κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και εκείνοι τους έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης από το θεατρικό σανίδι ή την πίστα θα βρεθούν στις συνεδριάσεις των δ��μοτικών συμβουλίων.

Η Βάνα Μπάρμπα στην Γλυφάδα (με το συνδυασμό του Γ. Παπανικολάου) είναι ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που εκλέγονται στο Δήμο.

«Είναι μεγάλη τιμή. Πραγματικά αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πρώτη φορά έδειξα ότι θέλω ν΄ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί εδώ είναι το σπίτι μου» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στο Star.

Στο δήμο της Αθήνας ο Αντώνης Καφετζόπουλος εκλέγεται με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη, ενώ με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη εκλέγεται ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, καθώς και η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη.

«Ζω 20 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, αγαπώ πάρα πολύ αυτή την πόλη, αντιμετωπίζω καθημερινά τα προβλήματά της και θα ήθελα όσο μπορώ να προσφέρω και να κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ» είπε η ηθοποιός.

Ο Τάσος Χαλκιάς (με τον συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα), εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα μέσα από την καρδιά μου γι΄αυτή την επιλογή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω ν΄ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις απέναντι σ΄αυτή την εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Στην πρώτη τετράδα των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται στην Καλλιθέα είναι και ο Γιώργος Γερολυμάτος, με τον συνδυασμό "Συνεργασία για την Καλλιθέα".

Eκτός από αυτούς που εκλέγονται, έχουμε και εκείνους που ��εριμένουν, καθώς πολλοί ήταν οι άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης του αθλητισμού και του πολιτισμού που ήταν υποψήφιοι για την περιφέρεια και θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ημέρες μέχρι την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.