​Μπορεί η Τζένιφερ Λόρενς να είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Hollywood, αλλά ένα «αστειάκι» της για το βιασμό, προκάλεσε οργή στις Κάννες.

Η 23χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, έδωσε το «παρών» στο party του Vanity Fair και του Armani στις Κάννες, και είπε μια αστοχία η οποία κατακρίθηκε έντονα στο Φεστιβάλ.

ξ1.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζένιφερ άρχισε να λέει πόση χαρά και ενθουσιασμό αισθάνθηκε όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν.

Χρησιμοποίησε λοιπόν την εξής έκφραση σε μεταξύ τους συζήτηση: «Όταν σε είδα για πρώτη φορά από κοντά, άφησα να μου βγει μια κραυγή βιασμού».

ξ2.jpg
Αυτό ήταν. Η άστοχη αυτή φράση της 23χρονης σταρ (την οποία είπε σε prive συζήτηση), μαθεύτηκε τόσο γρήγορα, που άρχισαν οι αντιδράσεις, με πολλούς να λένε πως εί��αι ανάρμοστο να κάνει τέτοιου είδους αστεία περί βιασμού.

Μέχρι στιγμής, η Λόρενς δεν έχει πάρει θέση για το «αστείο» της, μιας και δεν έχει κάποια σελίδα στο Twitter ή στα social media.

ξ3.jpg
Ούτε όμως και η ομάδα των δημοσίων σχέσεων της έχει προσπαθήσει ν΄απολογηθεί εκ μέρους της ηθοποιού.

Μάλλον την επόμενη φορά η Τζένιφερ Λόρενς που είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της, θα βουτήξει τη γλώσσα της δυο φορές στο μυαλό της πριν μιλήσει!