​Για τις δύσκολες στιγμές που περνά στο γάμο του με την Μαριλίτα, με την οποία είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παι��ιά, μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου.

stelios4.jpg
«Κάποια στιγμή φτάσαμε στα χωρίσματα, τα ξαναβρήκαμε, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι ρόδινα στον γάμο μας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή συμβιώνουμε και έχουμε πει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει για να δούμε πού θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση. Βλέποντας και κάνοντας…» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

stelios1.jpg
«Σίγουρα φταίξαμε και οι δυο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, αλλά ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είναι εύκολο να γλιτώσεις τη φθορά. Ίσως να άλλαξα εγώ, ίσως εκείνη. Σίγουρα, όπως όλες οι σχέσεις, επηρεάστηκε από τη γενικότερη κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Σου προκαλεί εκνευρισμό όταν δεν βλέπεις φως στο τούνελ και πάνω στα νεύρα σου μπορεί να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντως είναι να μην στενοχωρηθούν τα παιδιά μας, τα οποία είναι η προτεραιότητά μας. Έχουμε κουβεντιάσει μαζί τους, τους έχουμε εξηγήσει τι συμβαίνει και δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να υπάρχει ένταση. Στο σπίτι μας επικρατεί απόλυτη ηρεμία».

stelios3.jpg
Όσο για το αν είναι έτοιμος να κάνει μια καινούρια σχέση, ο ίδιος απαντά: «Είναι πιθανό να συμβεί, είτε σε μένα είτε στη Μαριλίτα. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ορίσεις».

stelios2.jpg

Τέλος, για το αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί, ο ίδιος απαντά: «Μακάρι. Αυτό θα ήταν ό, τι καλύτερο και για εμάς και για τα παιδιά μας. Ε��ναι κάτι που θα το ήθελα πολύ. Λένε πολλοί πως όταν το γυαλί ραγίζει δεν μπορεί να ξανακολλήσει, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς».