​Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο Στέφανος Κορκολής, μιλώντας για τον καρκίνο με τον οποίο πάλεψε και βγήκε νικητής.

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι διεγνώσθη με καρκίνο πριν λίγο καιρό, χωρίς ωστόσο να πει σε ποιο σημείο:

«Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν ότι έπαθα καρκίνο. Ήταν σοκαριστικό τις πρώτες 2-3 μέρες που το έμαθα. Ένας καρκίνος που είναι για μεγαλύτερες ηλικίες. Μην πάει ο νους σε προστάτη».

Πρόσθεσε ακόμα πως ήταν «ένα είδος καρκίνου που είναι 100% ιάσιμος. Έκανα τις θεραπείες μου, ολίγον επώδυνες, αλλά το κυριότερο είναι ότι σταμάτησα το τσιγάρο, γιατί αυτό μου δημιούργησε αυτό το είδος του καρκίνου!»

Μάλιστα έστειλε και το μήνυμά του σε όλους του νέους που καπνίζουν:

«Παιδιά κόψτε το τσιγάρο. Εγώ κάπνιζα 4 πακέτα τη μέρα και την πάτησα! Πλέον καπνίζω ηλεκτρονικό τσιγάρο και βλέπω τεράστια διαφορά στον εαυτό μου. Νιώθω πιο δυνατός, ανεβαίνω τις σκάλες και δεν λαχανιάζω. Συνειδητοποίησα τι καταστροφή έχ�� κάνει στον εαυτό μου τόσα χρόνια που κάπνιζα».

Δίπλα του από την αρχή μέχρι το τέλος είχε την οικογένεια του:

«Το αντιμετώπισα με την οικογένειά μου, το παλεύουμε και θα το παλεύουμε. Αλλά το θεωρώ λήξαν! Τώρα είμαι καλά! Όλα θεραπεύονται!»

Παράλληλα δεν έκρυψε πως τις δυο πρώτες ημέρες έπαθε σοκ:

«Και έκλαψα, και εμετούς έκανα από τη σύσπαση των νεύρων. Κακά τα ψέματα, είναι σοκ!»

Για να καταλήξει πως μετά την περιπέτεια υγείας του και όταν είδε άλλους ανθρώπους με παρόμοιο ή και χειρότερο πρόβλημα, αναθεώρησε:

«Όταν άρχισα να βλέπω γύρω μου άλλες περιπτώσεις και έλεγα “σ΄ευχαριστώ θεέ μου”! Και με κοιτούσαν και μου χαμογελούσαν και μου έλεγαν δεν έχεις τίποτα».

ΔΕ��ΤΕ ΤΟ VIDEO.